zeynepkaran71 Arkadaşlar bugün 6 aylık oğlum sünnet oldu gazlı bez ile getirdiler bunu çıkarmam gerekiyor mu ? Yoksa sürekli pansuman şeklinde yapacak mıyım?
nesliarass zeynepkaran71 bende bir hafta önce yaptırdım hiç gazlı bez kullanılmadı krem ve lif ambül verdiler onu kullandık 5 gün karton bardaklarda koruduk şu an sadece kantaron yağ sürdüm o kadar
Hll112 zeynepkaran71 bizde 2.5 aylık sünnet ettirdik krem sürüp gazlı bez kapattılar ve eve gidince gazlı bezi çıkarabilirsin demişlerdi
svncgldgn zeynepkaran71 33 günlükken yaptırdık biz o etrafındaki gazlı bez kendi düşsün dedi doktor 4. Gün düğmüştü çiş yapa yapa 5 günde karton bardak koyduk pipiyi içine alacak şekilde o şekilde oldu bizde
ikitosbikannesiiii zeynepkaran71 doktorunuz söylemedi mi? Bizim 3. Günde pansuman vardı sağlık ocağında çıkardılar krem sürdüler bir daha da sarmadik karton bardak koymaya devam ettik. Ertesi gün de suya soktuk. Doktorumuz her gün suya oturtabilirsiniz dedi ama biz iki günde bir belden aşağısini yıkayıp tekrar birlesmesin diye içe doğru kıvırıp orayı de kremledik bir haftada geçti çok şükür
Bebiskoluanne04 zeynepkaran71 ya ben çıkartamıom çıkmıo doktor çıkar dedi enfeksiyon kapar dedi. Kaldırınca deriside kalkıo dikişi ayrılcak diye korkuom
svncgldgn zeynepkaran71 beze değip sürtünmesin ya da kucağa alınca orası baskıya vs maruz kalmasın diye korumak için tabanı kesilmiş şekilde pipi etrafına karton bardak kullanılıyor koruyucu amaçlı karton bardağı da her bez değiiiminde değiştirerek günde 4 5 karın barsak yebiledim toplam 4 gün falan bu şekilde koruduk dikişi vs olduğu için
ikitosbikannesiiii Bebiskoluanne04 sağlık ocağında hemsireddn yardım alabilirsiniz bizim doktorumuz daha önce sünnet olan bebek gördünüz mü diye sordu hayır deyince o zaman hemsireddn yardım alın dedi