oznurbagdas Kızlar bebeğim aşırı gazlı sürekli ıkınır akşam saatleri ağlamaya başlar geceleri rahat uyumaz, tuvaletini uyarı vermeden yapmaz tecrübeli annelerim ile dertleşmek bilgi edinmek isterim. Bazen oturup onunla ağlıyorum 😖😔1ay 13 günlük bebeğim .
aysecos oznurbagdas sabah akşam kimyon çayı verdim hiçbir gaz damlasının yapamadığını yaptı pırt pırt cıkardı gazladı bebegim rahatladı
Aslios aysecos bebeğe kimyon mu verdiniz? Verdiyseniz nasıl verdiniz? Benim de bebeğim çok gazlı ben de vermeyi düşünüyorum
karaninannesi294_ Aslios kimyonu da ben çekilmemiş kimyonu rezeneyi ve anasonu sıcak suda demleyip Hem kendim hemde 2 3 çay kaşığı kadar bebegime veriyordum 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşıgindan az anason 2 çay kaşığı rezene ( eczanede satılan mamselden daha iyi gelmişti bana da ogluma da )
aysecos Aslios bir çay bardağı suya bi tatlı kaşığı iri kimyon ve bir şeker atıp kaynatıp ılıyınca 2-3 cc kadar verdim sabah ve akşam olmak üzere. O kadar rahatlattı ki anlatamam bende önceden bebeğime böyle şeyler vermem diyen biriydim ama gaz damlaları işe yaramayınca denemek istedim iyiki denemişim çok iyi geldi
karaninannesi294_ 2 ay 4 günlükten yazıyorum biz atlattık galibaa çok şükür arada olsa da eskisi gibi değil o sesi ikınmasi kızarmasi geçti biraz daha sabret ben canı yaniyormu acaba diye çok üzülüyordum ama atlattık darısı size inşallah gaz damlası kullanın Doktorum önlemlerden ne kadar bahsetsede kesin çözümü yok gazı olucak onlar çok küçükler demisti
aysecos oznurbagdas 2,5cclik enjektör var ona çekip veriyorum bebeğim suan 2ay 19 günlük 2.ayda basladım vermeye çay kaşığıyla da verebilirsiniz direkt