dnzdnzdnz Alerjikrinit daha dün ziraatten geldik böyle birşeyden bahsetmedi. Bir sürü seçenek sunduk yine de en yüksek 1 milyon dediler
Areninannesi00 dnzdnzdnz 1 milyona ev mi kaldı yaa peşinatı bile verdiğinin iki katı üç katı biriktirmek gerekiyor off bizim için hayal bu rakamlar
Alerjikrinit ymc516_ -Ozge- Birbahargunu dnzdnzdnz Kelebegimmmm İlk yazdığım yorumda 2023 diye belirtmiştim. 2023 nisanda çektik. Yeni evim projesiydi. Vakıftan çektik. Komşular da vakıf veya vakıf katılımdan çekmişler aynı şekilde almıştı hepsi. O zamanlar evler 1 milyondu bu kampanyayla birden 2 milyon olmuştu onu da belirteyim. O zamanlar herkes bize saçma almanız bekleyin falan demişti. Ama gördüğümüz üzere saçma olmadı . Kampanyayı bakanlık destekliyordu o yüzden devlet bankalarından çekiliyordu
dnzdnzdnz Areninannesi00 yok ya mümkün değil ya fiyatları indirin ya da kredi verin. Faizler zaten almış başını gitmiş ya tarla var ipotek edin seneye hepsini kapatacaz dedik ona bile olumsuz yanıt aldık
Beyzabuglemehmet Bizde geçen hafta 1 milyon 650 tl kredi çıktı garantiden eksper evin değerini 3 milyon demiş ama biz eksiği kapatamadık ev 2700 dü alamadık çok üzülmüştüm
Beyzabuglemehmet superanne2 evet 3 milyona bir sene de 4 buçuk demişlerdi eşime garanti bankası 10 seneye bölünce 14 milyon oluyormuş şaka gibi kaçtık hemen
-Ozge- ebolyk ziraat ile gidip bizzat kendim görüştüm hiç öyle bir kampanya yapmadıklarını söylediler 🤷🏻♀️
Deletedmom_897 Ftmagull Merhaba ben duydum ilk evim projesi olarak çıkıyormuş saneim 1.20 den kredi veriyor ama henüz tam netlesmedi diye okudum bende