Kaktuskadin Iyı aksamlar 7 ay 23 gunluk kızım kabız ve poposu kozarmıs sanırım zorlamaktan ve su saat oldu uyumjyor uyusada aglayrak uyanıyor banyp yaptırdım ne yapabılırım fıkır verırmısınız
Denizelif Kaktuskadin kızım kabız oldugunda kayısıyi robotta çekip sabah ac karnına icirdigimde yapar. Deneyin bi isterseniz
nagehanyorulmaz çok mu ek gıda verdiniz ki demir damlası falan da alıyor mu? pirinçunu patates havuç kan damlası kabız yapıyor aklınızda bulunsun. kurr kayısı kuru erik yumuşatır. balkabağı çorbası iyi gelir. armut da verebilirsiniz.
Kaktuskadin nagehanyorulmaz pırınc unu ve kan damlası henuz hıc kullanmadım. Muzdan olabılır dıye dusunuyorum agırlık anne sutu aslında ama
srbrs nagehanyorulmaz benim bebeğimde günde en fazla 2 çay bardağı yiyor ama kabızlık sorunumuz biraz var pirinç unu yapıp meyveyle karıştırıp veriyorum uyutmadan önce. senze olarakta havuc patates illa veriyorum hergün baska da suan senze çeşiti yokki çok
Ikrazumra19 Kaktuskadin rica ederim gunde 2 defa verebilirsiniz hic problem olmaz 2.ayindan itibaren verdim😊 doktorum onerisi ile tabi
jap Kaktuskadin kuruları geceden sıcak suya koyuyorum yumuşayınca blendrdan geçirip yoğurduna karıştırıyorum benimkide haftada bir yapıyo. Böyle verdiğim zaman ertesi gün yapıyo kakasını inşallah işe yarar💕