rabiaydin Bebeğim 50 günlük benim gözlerim koyu kahve, eşimin gözleri kahverengi , eşimin ailesinde mavi gözler var. Bebeğimin gözleri mavi olur mu , döner mi
sonnenchein rabiaydin olabilir de ama düşük ihtimal gibi geldi sağlıklı olsun hayırlı olsun :) benim kızımında böyleydi babası mavi benim kahverengi yeşil oldu
Nilfe_eflin rabiaydin Maviye dönebilir gibi duruyor sonuçta siyah veya kahverengi değil koyu mavi gibi maşallah sağlıkla büyüsün🥰
ngold rabiaydin benim kızım 4aylk suan baya açık mavi gözleri eşimde bende mavi gözlü değiliz ve en yakın annemin amcasında mavi göz var ona rağmen mavi gözlü oldu ama bebeğinizin gözlerinin rengi kızımın 50günlük haline göre baya koyu sanırım açılmaz sizinki
Mlkmstf rabiaydin evettt en başlarda 40 I çıkınca çok açık gri mavi gibiydi sonra döne döne bulmaya çalışıyor bence hala bize değişir diyorlar ama sağlıklı olsunlar da insan merak ediyor işte ☺️
girlmomm rabiaydin benim kızımında böyle daha lacivert gibi maviydi 40 muayenesinde doktor değişmez dedi yeşil oldu şuan 15 aylık🧿🙈😍
Canimkizimbenim Benim kızımın da buna yakındı 14 aylik hala böyle daha oturmadı dönecek yani belli ben de çok merak ediyorum ve eşim ela ben mavi gözlüyüm muhtemelen elaya dönecek gibi geliyor