onefinemom Weewell çiftli elektrikli Baby mom hands free Lansinoh Kızlar hangisini önerirsiniz? Çekim gücü iyi ama çok zorluk da çıkarmayacak bir elektrikli pompa… Anlaşılan artık bebiş beni emmeyecek, sağım yapmak zorundayım
onefinemom ArvenMom Ben de öyle düşündüm iş yaparken hallederim diye ama baby mom nasıl bir marka iyi midir değil midir hiçbir fikrim yok :(
ArvenMom onefinemom aşkım vallahi bilmiyorum hiç denemedim ama burada gördüğüm Yorumlarda ve çevremde birkaç kişinin almasından biliyorum hepsi yurtdışından alıyor getirtiyor amazon gibi uygulamalardan alıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam yani çünkü iş yaparken onu bunu yaparken emin ol süt sağmak daha iyi benim keşke aklım olsaydı salak ben eller serbest almadım gittim elektrikli aldım kızım prematüre doğdu evet oturup sağıyordum ama bir yerden sonra sütüm çekildi yani çok pişman oldum keşke en başında eller serbest alsaydım en azından bir tanesini ben sağarken diğeri otomatik sağım yapsaydı veya gece yatarken de süt sağımı yapsaydı yani
onefinemom ArvenMom Amazon’a ben de bir bakayım, çevremde kullanan yok hiç o yüzden asla bilmiyorum ne iyi ne kötü. Onlar hangi marka sipariş etmişti acaba? 🤔 3 gündür emmiyor kızım asla beni, manuel pompa ile sağıyorum ama hem az çıkıyor hem parmak işkencesi 🚬 6 aya da geldi sayılır o yüzden stres yapmak istemiyorum zaten mama da içiyordu doğduğundan beri ama saçma bir telaş sardı beni sütüm gider diye bilmiyorum :( Teşekkür ederim ama Amazon’a bir bakacağım 🙏🏻🥺
ArvenMom onefinemom momcozy olduğum ülkede kullanan çok BabyOno olduğum ülkede çok tercih edilmiş Youha hepsi burada’ da var Canpol babie Bebebao Kıssbobo Mistaha