irmakayra Tecrübeli sünnet anneleri yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim 2 ay 24 günlük bugün sünnet oldu. Siz bakımını nasıl yaptınız. Karton bardağı nasıl koydunuz. Ne kadar sürede iyileşti
Hiilyuss irmakayra kesip üstü altı açık olan tarafı pipipisine koydum bantla da sabitledim 1 hafta koydum kakası bulasmasın temizlemek kolay olsun diye. Onun dısında melhem bile vermemisti öyle iyileşti
Akkuzum irmakayra bize doktor karton bardak kullanmanıza gerek yok bezinin pipisine denk gelen yerine vazalin sürün o yapışmasını engeller demişti. Gerçekten de hiç sorun yaşamadık
irmakayra Hiilyuss Akkuzum Bana da karton bardak koy herhangi bir şey sürmenize gerek yok dedi kantaron yağı sürsem mi sürmesem mi bilemedim
tevhide37 Hiilyuss bantla nasıl sabitlediniz acaba benim bebeğimde 3.5 aylık 2 gün sonra sünnet olacak 🥺
Akkuzum irmakayra ben kullanmamıştım doktor bir tane akıcı krem vermişti onu damlatıp beze vazelin sürüp kapatıyordum. Hatta 1 beden büyük bez de kullanmadık her zaman kullandığı şekilde devam ettik 4. gün de banyosunu yaptırmıştık
Hiilyuss tevhide37 flaster bantmış ismi şimdi baktım hastanede damar yolunu falan sabitledikleri bantlar var ya kücük kücük kesip ikş yanına yapıstırıyordum kaymıyordu kakası da bulaşmıyordu rahat oldu doktor söylemisri bana da