benbiranneyim123 Kızlar bebişlerinizi kaç aylıkken mamadan kestiniz sadece mama içiyor benim bebeğim?
ceylan34 benbiranneyim123 9 aylıkken kendisi reddetti naptiysak icmedi bizde inek sütü veriyoruz kayinvalidem gonderiyor sabah ve gece uyumadan önce iciyor gün ortasında da ek gıda yiyor zaten uyumadan 2 saat önce de doyuruyorum uyurken süt içip uyuyor şuan 16 aylık.
benbiranneyim123 tazemom1 benimkide tam 15 aylık gündüz 1 defa içiyor kahvaltı yemediği için mecbur veriyorum bide gece uyumadan içiyor
benbiranneyim123 BENOYLEUYGUNGORDUMM 15aylik sanki büyüdüğünü hissediyorum annem 2 yaşına kadar ver diyor ama bu seferde bırakmaz diye korkuyorum 2 yaşından sonra
BENOYLEUYGUNGORDUMM benbiranneyim123 bende 2 yaşına kadar vermeyi düşünüyorum şuan 14 aylık. Ve sadece uykudan önce ve geceleri içiyo. Zaten çok iştahlı bi bebek değil en azından ordan da alır gerekli vitaminlerini. Benim de tavsiyem bırakmamanızda yana ama tabi siz bilirsiniz
benbiranneyim123 BENOYLEUYGUNGORDUMM bende annemi dinliycem sanırım benim bebeğim akşam yemeğini falan iyi yiyor ama kahvaltılık asla yemiyor yumurta falan verdiğimde tükürüyor mecbur sabahları kahvaltı yerine veriyorum
benbiranneyim123 ceylan34 maşAllah. Benim bebeğim iştahlı bi bebek değil maalesef herşeyi yemiyor hele sabah kahvaltımız yok zaten mecbur mama veriyorum bakalım nolacak 🤷♀️💗
M987 benbiranneyim123 1 yaşından beri süt veriyorum 1 yaşında kestim mamayı pınarın içimin devam sütü var ondan içiyor