erdemeda Kızlar eşim 550 TL dolandırılmış Instagram üzerinden adres bilgilerini telefon numarasını falan atmış bu bilgiler üzerinden herhangi başka bir banka bilgisidir vesaire ulaşabilirler mi
Sizbilirsiniz erdemeda bankadan yaptıysa ödemeyi hesaplarını kapattırsın. Kartlarını değiştirsin bizimde başımıza geldi karttan para çekmeye çalıştılar hemen bankaya bilgi verdik kartlar değişti
CatBoy erdemeda Tc vermiş mi? Ben bir kere dolandırıcılara denk geldim. İş için. Kimlik bilgilerimi ve ibanımı almışlardı. Öğrendim ki sonradan adıma paparadan hesap açmışlar. Onu kapattırdım. Kullandığım bankaya durumu anlattım hesabıma bloke koydular tüm işlemlere kapattılar.
1233Mom12345 CatBoy bendede benzer durum oldu iş için papara hesabı açıldı dolandirildim sonradan bisey oldumu
CatBoy 1233Mom12345 Yok kalıcı olarak bloke koydurun paparaya. Mevcutta bilgilerini verdiğiniz bankaya da aynı şekilde. 2 yıl oldu hala saklıyorum konuşmaları birşey çıkarsa diye
1233Mom12345 CatBoy aynen bloke koydurdum hatta paparayi 5 kes falan aradm tamamen kapatıldı içiniz rahat olsun dedi kimligimide degisgirdim