potikanasi Sizin bebekleriniz kaç kez emiyor? anne sütü ve ek gida gidiyoruz bu aralar meme reddi var normalde kaç kez emmeli zorlamakta istemiyorum…
Suluportakalimm potikanasi meme+mama+ek gıda ilerliyoruz. Oğlum 8,5 aylık 3 öğün ek gıda 3 öğün mama geceleri emer 4-5 kez arada gündüz uyuturken emmek ister bu şekilde
minnoskonunannesi potikanasi gün içinde değişiyor ama gece biz fe çok sık kalkıyoruz bu hafta başından beri 8 aylık olacağız 4 gün sonra
Lavitaebella potikanasi 8 ay 11 günlüğüz sabah 7 gibi emzirip işe geçiyorum.1 gibi en geç 2 de evde oluyorum. Öğlen uykusuna geçerken emiyor bir de akşamüstü ve akşam yatarken. Gece de en az 2 kere falan. Gün içinde 4- 5 kere oluyormuş bu duruma göre.
Melek2845 8,5 aylık benimki de genelde uyutmadan önce bi emziriyorum uyandiginda biseyler yediriyorum. Ama haricen gece 10 kere flan emiyodur cok sık uyanıyor çünkü
potikanasi Cevalariniz için teşekkür ederim ❤️ demek ki bu gece uyanmalar da normalmis cümleten sabırlar diliyorum hepimize 🤦🏻♀️ Melek2845 hellobeybi Suluportakalimm minibebisim
sosyologsmom minibebisim 4. Aydan geliyorum da hep mi böyleydi bu aylarda mı böyle oluyor mesela benimkinin düşkünlüğü yok gecede 1 uyanır sonrasında mı başlıyor bunlar düşkünlük yani
Melek2845 minibebisim valla saat başı mı yarım saatte bir mi bipmiyorum 2 3 den sonra bende film kopuyo ezbere hareket ediyorum 😅
Zynp_m minibebisim benim ki de 7.5 aylık işe de gidiyorum gece çok sık uyanıyor hala diş patlatmadı o yüzden gece hep memede emzik oldum :( diş çıkarımca düzelir diye umuyorum alışkanlık kalması beni korkutuyo şuan bile yanımda :(
elfmva sosyologsmom hep böyle degildi benimkide gece 1 kere bilemedin iki kere uyanırdı 8. Aya bir geldik gece uyumuyor bir saatte iki saatte bir uyanıyor emmek istiyor gündüz uykusu kalmadı zaten bir kere uyursa şükrediyorum . Gecede sürekli meme agzında olucak o şekilde uyuyoruz beşigini unuttu benim yatagımda yatıyor😅
balkay sosyologsmom evet sonradan başlanıyor, bence büyüdükleri için çabuk acıkıyorlar. Ya da alışkanlık olarak yapıyorlar
potikanasi Bu bebisler daha çok uyuyacagina uykusuzlasiyorlar iyice dertleri ne anlamadım ya uyusaniza mübarekler 😁😁 minnoskonunannesi