Halime13 Böyle sıcak akıcı kaos içermeyen bir dizi istiyorum. Mümkünse netflixte yer alanlardan. Bazen gündüz bir kahveyle eşlik edecek kafamı dağıtacak bir şey olsun istiyorum. Aklımdakiler; Sweet magnolias Virgen river Chesapeake shores Bunlardan birini izleyen birisi varsa yorumunu da alabilirim
canmanayvesuyu Halime13 prison break başladım ben de yeni seneler önce izleyip yarıda kalmıştım akıcı tavsiye ederim
kimbumadam Halime13 Emily in paris izliyorum bir şeyler hazırlarken, yerken %3 çok güzel bir dizi akşamları izlemeye önerebilirim
Nikita Halime13 merhaba, izlemediyseniz ateşböceği yolu, anne with an e, this is us, tabii ki friends
zehra-98 crybaby bir şey sormak istiyorum Playstation kaç sizin ki bir de oyunları kendimiz mi yüklüyoruz paralı mı oluyo hiç bilmiyorum
utkumantar Emily in Paris Friends Killing Eve Sex and the city Black mirror The sandman Uncoupled It’s okay go not be okay Reply 1988
Elflnykt Workin’ moms, ateşböceği yolu, atypıcal, Ayfer life, bunları öneririm çok kafa yormayan akıp giden diziler