nesliarass Geçen hafta perşembe günü oğlumu sünnet ettirdik 5 aylık acaba kaç gün kartonbardak kullandınız artık bıraksam olur mu yapışma olmasından korkuyorum bir de kantaron yağ kullanan var mı aranızda
aliecem nesliarass benim oğlum sünnet olduğunda bezi kucukmuydu neydi tam hatırlamıyorum karton bardak koymadık bı hafta temiz beze zeytin yağı sürüp koyduk bide bı melhem vardı onu sürdük hemen iyileşti
mmommy nesliarass Geçen hafta cuma günü de bizim oğlumuz sünnet oldu. Dün doktora sorduk karton bardağa devam edelim mi diye, rahatsız olmuyorsa birkaç gün daha devam edin dedi. Biz devam ediyoruz
EbruBoluKaya Bizde 6 aylıkken olduk hiç bardak koymadık büyük bezde kullanmadık. Doktorumuz sadece ağrı kesici ve 2 krem verdi onları kullandık 1 hafta düzeldi şükür 11 aylığız
moonlight27 Biz hiç kullanmadık bol bol zeytinyağı kullandık her alt açmada kantaron yağı da günde iki kez kullanıyorduk bence kesebilirsiniz sorun olmaz
kubra00k 2 aylık sünnet ettirdim. Karton bardak çok kalmadı 4,5 gün kaldı. Doktoru 2 adet krem vermişti onu sürüyordum sürekli.. size vermedimi??Sonra zaten dikişler hafiften gitmeye başladı . Düzeldi.
nesliarass kubra00k krem ve ampül vermişti kullandık bitti bugün biraz kantaron yağ sürdüm çıkarttım bende artık
fisnereceli 5buçuk aylıkken sünnet ettirdik 4 gün kaldı bardak. Sonra çıkardık yağ, krem vs vermedi doktor. Sadece ilk 3 gün rif ampül kullandık.