umaykus598_ Kızlar selam. Cuma günü bebek Mevlütü yapacağım hemde evin içinde kuran okunmasını istiyorum. Fakat işleyiş nasıl oluyor bilmiyorum 🫣 Yani misafirler gelecek hoca okuyup gidecek sonra ikram mı olacak. Bebeği çıkarıp herkese göstermek sevdirmek zorunda mıyım ayıp olur mu öyle bişey yapmasam 🙏🥹
TulayGeriDon umaykus598_ herkes toplanınca hoca başladı okumaya. Okuma bitince ikram yaptım. Bazısı gitti bazısı kalanlara kahve yaptım sonra evi toplamama yardım ettiler. Kızımı hoca okumaya başlayınca getirdim. O da durmadı zaten. Hoca okuyordu biz yatak odasına gittik. Babası evdeydim babasına bıraktım ben geri salona döndüm Sende çıkarmak zorunda değilsin. Hoca okurken bi getir bebeği kuran duysun. Kimseyi elletme salgın var bebeğim henüz savunmasız de hemen geri götür
BENOYLEUYGUNGORDUMM umaykus598_ ben 2 aylıkken yaptırdım. Kıran okundu bitimine yakın bi çıkardım uzaktan gördü herkes sadece hoca okumak için kucağına aldı o kadar. Kuran bitince ikram oldu en son da hediyelikleri dağıttım bitti
kubra00k umaykus598_ benim kayınvalidem hoca. O okudu. Duadan sonra misafirlerinlerin eline verdik oğlumu hepsi dua okuyarak elden ele verdiler. Çok güzeldi:) kimse öpmedi zaten ellemedi oğlumu.. bebeği dualı odaya getirin. Çok iyidir. Size tavsiyem
momandboy umaykus598_ 2 buçuk aylıkken yaptık, kayınvalidemin evinde yaptık ben tüm gün odadaydım sadece kuran okunurken 10 dk aşağı indim zaten aşırı kalabalıktı artık çıkabilir miyim dedim koşarak odama çıktım 😂 ikramları ve hediyelikleri görümcem ve onun kuzenleri dağıttı ben sadece 10 dk gözüktüm yani bebeğimle misafirlere. Bebeği ve beni görmek isteyen odama geldi kapıdan hediyesini verip gittiler kimsenin kucağına vermedim vermezdim de en başında söyledim kayınvalideme kimseye vermem kimse istemesin diye o da zaten ona göre aksiyon almıştı
umaykus598_ TulayGeriDon Bende kimseye elletmeme taraftarıyım Tabiki ama ayıp olur mu bilmiyorum ama salgın var anlayışla karşılanır bence
Winner Diceğim tek şey, siz misafir ağırlarken, bebeği koruyup kollayacak biri olsun aile büyüklerinden. Salgın var , her gelen kucağa almaya ya da öpmeye kalkarsa işiniz zor 😣😖😫😭
TulayGeriDon umaykus598_ esin evdeyse o gün. Eşine bırak yatak odasına. Hem yatak odana kimse giremez hemde sana nazi geçecek olanlar eşinden çekinir sevmek için ısrar edemezler. Ben öyle yaptım
BENOYLEUYGUNGORDUMM umaykus598_ Allah razı olsun. Öyle oldu hoca da halamdı başka hoca olsaydı belki onun bile kucağına vermezdim niyetine okunuyor zaten. Sizinde rabbim kabul etsin inşallah niyetinizi. Güzel günlerini görün🌸
yoncaburak umaykus598_ ben kızım 3 aylık galan olmasını bekledım biraz daha ele gelsın diye ben köyde oturuyorum meydan gibi bi yerımız var orda yaptım ben hoca geldi okudu o sırada ben gelen misafırleri galan karşıladım okuma bitince ikramları verdık hedıyelık yaptırmıştım takıya gelenlere hedıyelıklerını de verdım o şekılde oldu etli pilav ayran tatlı dağıttık 300 kısı falan gelmişti