onefinemom günaydın herkese 🙏🏻 bebişte alerji çıktığı için beslenme şeklimi değiştireceğim, örnek listeler paylaşan bir sayfa biliyor musunuz? Tek değil de günlük ya da haftalık öneri menüler vs 🙏🏻
Sassolsobe onefinemom bizim alerji bitti ama o dönemde aşçı anneye bakıyordum bazen öyle liste çok aradım ama yoktu tarif bakıyordum ara ara
onefinemom Sassolsobe Olsa çok kolay olur diye düşündüm de :( kendim oturup bulmaktansa her gün. Bir bakayım, teşekkür ederim 🤍 Ne kadar sürdü acaba süreciniz?
onefinemom krlce Süt ve süt ürünlerinden kaynaklanıyor olabilir dedi doktoru, diyet önermedi hafif düzey olduğu için ama ben yine de hafiflemesi adına kendim yapmak istiyorum
onefinemom krlce Kakasında bir sorun yok, vücudunun her yerinde reaksiyon yok, ara ara kızarıklığı hafifliyor vs
onefinemom komik eklem yerinde kolunun bir tık (dirseğin ön kısmı ne diyoruz oraya 😄) bacaklarda bir şey yok
190420 Bize de alerji tanısı kondu önce süt ürünlerinden başlayalım dedi doktor ama ben her şeyi yemeye korkuyorum. Bir de meme reddi var biz de sağıp vermek çok zor