Gokce_17 evet ben on kilo verdim. en az 16 saat açlık yaparak zayıflıyorsunuz. Akşam yemeğini en son 19da yediyseniz oteki gün saat 11e kadar bir şey yemiyorsunuz. Su,şekersiz türk kahvesi,çay,yeşil çay günün her saati serbest.
Saat 11 de orucunuzu açınca istediginiz şeyi yiyebilirsiniz. Öğün sayısı da size ait . Bu bi diyet değil beslenme şekli ve önemli olan saatler. Tabiki sağlıklı şeyler yerseniz ve da az sıklıkta yerseniz daha çabuk zayiflarsiniz. Ve açlık saatlerinizi de zamanla vücut alıştıkça arttirabilirsiniz
Ben şu an genelde 19-23 saatlik oruçlar yapıyorum. Günde bir veya iki kez yiyorum. Beslenme saatlerinde sürekli ağzıma bir şey atmıyorum. Oturup istediklerimi yiyip masadan kalkiyorum. Tatlı ve karbonhidrat serbest. Sadece abartmamaya çalışıyorum.
Siz de 16 saat ve günde iki ana öğün bir ara ogunle başlayın. Sonra araogunu çıkarıp iki öğüne düşün. Sonra saatleri arttırın. 18 saat açlık ve iki öğün gayet ideal bence. Ve şu tavsiyeyi verebilirim ki oruç için uygulama indirmek çok daha iyi takip etmenizi saglar😊