merv18 Kızlar bebeğimin burnundan hırıltı geliyor serum suyu ile açıyorum ama sürekli geliyor geçmiyor sebebi ne olabilir canımı çok sıkıyor
Elistos1 merv18 balgam bebeğiniz ne kadarlık bronşiolite çevirebiliyor doktora götürün bence. Benim bebeğim 14 aylık geçen hafta gittiğimde bronşit başlangıç dedi hava verdi ilaçlı veriyorum ama asla geçmiyo balgamı neler neler yaptım hepsini atamıyo geniz akıntısı gibi geliyo bana hep boğazında var öksürüyor geri yutuyo napıcam bende bilmiyorum
buket08 merv18 benim bebeğim de öyleydi 1 ay önce burnu tıkaliydi temizlediğim halde ve hırıltı vardı doktora götürdüm.bi damla verdi ağzina 8 damla verdik ertesi gün geçti bitti şükür
flanoz Benzer durumdayız bi süre sonra geçer gibi oldu ama yine oluo özellikle geceleri gündüz bişe yok
fundauras1 Benim bebeğimde 1.5 aylık hırıltısı vardı doktora götürdüm boğazlarına bakmasıyla bronşit dedi ama doktora güvenemedim devlete gittim bütün sonuçları temiz çıktı ama tıkanıklık hırıltı hala geçmedi fizyolojik dışında yapabileceğim bir şey var mı
alin12_ merv18 merv18 sut alerjisi veya bronsiyolit olabilir.sut alerjisi olan bebeklerde de gecmeyen hirilti görülüyor.
merv18 alin12_ ondan da şüpheleniyoruz aslında kakada kan ve mukus görünüyor şuan diyet yapıyorum anlayabilmek icin
alin12_ merv18 kakada kan ve mukus varsa sut alerjisidir.alerji testleri yapildi mi ?kan ve deri testi