nursevinc Kızım 1 buçuk yaşında ve geceleri hâlâ emmek için çok sık uyanıyor verimli uyuamiyor ve uyandığı zamanlarda uykuya dalma problemi yaşıyoruz sallamadan uyumuyor asıl sorum gece emzirmeyi bırakmalı miyim nasıl bi yol önerirsiniz, sizde durumlar nasıl?
gencmom_ nursevinc bırakın bence ben tam 1yaşında bıraktım Çokta kolay oldu ama şu uykuya geçiş gün içinde sıkıntı bıraktırmıyorum
askbebegimmbenim gencmom_ nasıl biraktirdiniz. Mesela emmek isteyip uyandığında geri nasıl uykuya devam etti. Ben denedim 1 kez su verip yatırdım ama çok ağladı meme vermedigim için sonra devam ettim geri bizim dsha 1 yaşına var ama şimdiden denemek istiyorum çok sık uyanıyor 11 aylık olmak uzere
gencmom_ askbebegimmbenim ben su taktiğin yaptım ve konuştum rüya mı gördün güzelim hadi uykuya memenin de uykusu gelmiş diyerek yalandan kim ölmüş hatta bir gün dedim ki mememi yolda unuttum ahahahah 😂 2 hafta zorladı ama şimdi deliksiz uyuyor emin olun kendinizden
askbebegimmbenim gencmom_ hahaha daha benim ki 10 ay 23 günlük anlayacağını sanmıyorum demekki biraz daha zamanı var bende denerim
gizemmssii Gece emmesini 10 gündür bırakan biri olarak dünya varmış diyorum. 16 aylık kızım var ve emmek için yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı. Uyku diye birşey yoktu. İlk gün gündüz ve gece uykusunun çok gelmesini bekledim. İyice uykusu gelince yatağına yatırdım. Tabiki çok ağladı. Kucağıma aldım öptüm ninni söyledim. 40 dk sonra uyudu. Gece uyanınca da ninni söyleyerek ilk su verdim ağladı ama uyudu.Ertesi gün de aynı şekilde ama bu sefer kucagıma almadan karnını ovalayarak ninni söyledim. 3. Gün alışmıştı ve 1 den 6 ya kadar hiç uyanmadan uyudu. İlk iki gün kızım uyurken emzirdim. Karnı acıkmıştır diye sonra onu da bıraktık. Büyük rahatlık 🤗
nursevinc Ya benimki aşırı inatçı gece emmesi ayrı sallamadan da uyumuyor hemen yalandan ağlamaya başlıyor bir defa denedim çok ağladı dayanamadım e bide eşim emzir nolcak diyor ona laf anlatamıyorum ilk başta uykusuzluktan artık bünyem zayıfladı iyice ne yapcam hiç bilmiyorum karnı tok bile olsa o uykudan her defasında ağlayarak uyanıyor bişey olmuş gibi gündüz tek uyku yapıyor gayet güzel dalıyor uykuya gece ne oluyosa artık hiç rahat vermiyo sürekli ağlayarak uyaniyo