gulyuzlu Kızlar biraz önce sağdım iki gögüsten 140 cc çıktı normal mi az mı bilemedim iki üç gündür sagamıyordum ama bunun yanında emziriyorum sürekli bebeğimi.. Süt artırmak için ne yapılmalı ya daha mı çok sagmalı.. Su içiyorum günde 3 lt yiyorum da baya hani niye artmıyor anlamadım
oartikbiranne gulyuzlu masallah diyim ilk once benim iki gogusten sadece 30 ml cikiyo ben ne yapabilirim banada akil verin 😁
mavii_98 oartikbiranne bol bol su içiyorum ben bestlak süt arttırıcı kullanıyorum birde bebeğim bir ğöğsümü emerken diğerini sağdığım zaman daha fazla süt elde ediyorum birkaç gün önce azalmaya gitti 30 cc bile çıkmıyordu canım yanıyordu bebeğim emerken denedim 50 cc ye yükseldi şuan hala uğraşıyorum isterseniz deneyin. Sağımda bildiğim tek şey bebeğin sizin göz önünüzde olması yanınızda yoksa fotosuna fln bakmak ona temas etmeniz fln sağını etkiliyor salgılanan hormon nedeniyle süt sağını kolaylaşıyor gebe okulunda öğrenmiştim.
Beren2101 Ceviz,hurma ve incir. Tahin pekmez Bolca dere otu Veee suya 1,çubuk tarçın atıp tüm gün tüketin canım anneler💕