Tatlican ArvenMom dışınds vücut ve kişisel bakımıma özen gösteririm Hahahah bende esime lazere gidicem diyorum sen hep lazerli gibisin diyor eee eplatör devamli elimde yazin cok oluyor
ArvenMom Tatlican ahahahh sen bensin 1 tüy görsem moralim bozulur o derece dikkat ederim bilmiyorum hastalık gibi bende ya bu bakım işi 😂
SweetMom__ Bolmayonezlitavukdoner hâlâ yanıyorum don atletle gezerim kış kâr yağınca mecbur polar don
ArvenMom Tatlican ben lazere gitmedim lazer aleti aldım evde kendim yaptım kaç yıldır şimdi lazer yapmam yasak ilaç tedavisi gördüğüm için epilatör yada jilet ağda yapamıyorum malesef alerji yapıyor şu tedavi bitsin tek tük kaldı onlarıda halletim mi tamamdır benim heryerim lazerli 😁
NariNariKiminYari pasaklisinkukuli ben dışarı çıkarkende giydiğim için problem olmuyor asla kıyafetime karıştırmam 🫶🏻
Tubanurrr ArvenMom canım ev tipi lazer makinesi ise yarıyor mu ben sarışın beyaz tenliyim tuylerim genelde seyrek ve sarı açlık tek tuylerde ise yarıyor mu
SweetMom__ ArvenMom rus karıları bu kadar güzel olduğun için seninle kavga etmiyor mu ? Doğruyu söyle senin yüzünden savaş cıkmış dimi😀😚💟💟
ArvenMom SweetMom__ ya bende ciddi birşey sorucaksın diye bekliyorum deli misin evet rus karıları kıskançlıktan her gece füze atıyorlar sekip bana girsin diye 🤣🤣🤣şakası bir yana o senin kalbinin güzelliği ince düşüncen için teşekkürler 🩷🩷🩷
SweetMom__ ArvenMom tövbe de onlara girsin füze sana bisey olmasın deli kiz😀😀 askm benden kötü birşey çıkmaz çıksa çıksa cırcır pirpir çıkar ahahahaha nedemek canım 😄😄💟💟
bendis hasibekar ben bundan 1 tane evde giymelik denemek için hepsi buradadan aldım , ince, genişledi dizlendi.üstünüde sevmedim rahat gelmedi. Bu markada da aynı mı bilmiyorum ama
hasibekar bendis vallah hiç öyle olmadı bence üç takım aldım gayet hoş her yerde aynı satmayabiliyorlar benim kullandığım marka moda sehle