Birdunyabircennetannesi En sevdiğim oyun olabilir 🙊 Alttaki anne çocuğunu uyuttu uzanıp televizyon izliyor
Birdunyabircennetannesi stupendouss aşkı memnu izliyorum En sevdiğim ♥️ Kaç kere başlayıp bitirdim sayamadım 😅 Eşim yine mi diyor yahu bağımlılık yapıyor dizi ne yapalım🙊
stupendouss Birdunyabircennetannesi ay evet ya dön başa dön başa izliyorum 🤣 eşimde öyle paikolojik bir sorun bu sürekli aynı şey izlenmez diyo seviyorum ama napıyım🤣🤣
ilaxidexi gencmom_ vallahi doğru eşantiyon olarak kriz geçirerek sallıyorum. alttaki anne bebeğini uyuttu eşiyle muhabbet ediyor
Ar1 ilaxidexi bebeğimi uyuttuğum doğruda eşimle muhabbet etmiyoruz o horluyor ben dinliyorum şuan 😀😀😀 alttaki anne zengin olmanın hayalini kuruyor 🤔🤭
Alfa_Mom twobabymom_ tutmadı( tatlı yiyorum) 😂 Aşağıda ki anne bebeğini uyutamadığı için sinir krizi geçiriyor 😂
mlkdznll yagizaliiii ahahah vallahi yuttu tuvalet banyo yıkadım bebek emziriyorum 😂 aşağıda ki anne yarın ne yemeği yapıcam diye düşünüyor
Minigim2 burcui89 tutmadı kızımı yenıce uyuttum mutfagı toplamaya gıdecem 😊 Alttakı anne uyuyabılsem dıye saate bakıyor🤣