esdemiralay Kızlar merhaba, buraya ilk defa yazıyorum. Bebeğim 14 günlük . Kontrolü var. Özele gidiyorduk ama şehir hastanesinde devam etmek istiyorum. Doktor öneriniz var mı lütfen yazabilir misiniz? Yarına ona göre randevu alacağım
aysebb esdemiralay Şehriban Destici. Daha önce burda açılan bir postta bir hanımefendi övmüştü çok memnun kalmış. Bende okumuştum onu yazmak istedim size yani değerlendirebilirsiniz
esdemiralay aysebb çok teşekkür ederim. Daha önce hiç gitmedim . Hepsini deneye deneye ilerlemek de çok zor olur muhtemelen 😂
ozgeeclk Bugün gittim 3 ay kontrolümüze 3. Doktor deneyimim ayşe güzel özmen çok güzel ilgilendi tavsiye ederim bide hilal bakır ikisindende memnun kaldım
nurr077 esdemiralay hakan Eryılmaz derim başka bişey demem. Tek kelime ile mükemmel bir doktor. İşini gerçekten severek yapıyor. Sosyal medyadan da takip edebilirsiniz 💐
karan0772 aysnrsvl Bende şehir hastanesinin karşısında oturuyorum yakınmış gideyim yarın orda doğum yaptım bide elden randevu verirler zaten