meryem1019 ykpsmy 2 aylık 25 günlüktü sünnet ettirdiğim de . Bir gün gerçekten ağladı 2. Güne hiçbirşey kalmadı. İyi ki ettirmişim 😄
dlos ykpsmy 5. Ayda ettirdik fakat hareket daha azken yapılması daha iyi. Bi kere üzerine dönüp kanattırıp ağlamıştı sonra yastık koymuştum iyileşene kadar 3/4gün
seeeee Benim oğlum 4 aylık, pazartesi günü devlet hastanesine gitmiştik sünnet için 1,5 yaşından sonra yapıyoruz genel anestezi ile dedi hadi dedim küçükken daha rahat olur diye düşünmüştüm
Kbraunvr seeeee Ben de devlete götürdüm ama genel anestezi demediler ve erken olması çabuk iyileşmesi anlamında dedi pipiden 4 iğne vurdu uyuştu sonra işlem başladı
hilalakin1806 meryem1019 gerçekten mi?Narkozdsn ötürü huysuz ve ağlamıştı onun dışında ağlaması olmadı oğlumun
Kbraunvr ykpsmy 7 ayı bitmek üzeriydi sünnet ettik geç bile kalmıştım çok şükür 1 haftada tamamen iyileşti ilk 2 gün dikkat ettim daha sonra duş alması vs herşey normal rutine döndü 😌pipiden 4 iğne vurdular uyuşmasını bekledik daha sonra çizgiflim açtım yanında durdum sünnet işlemi boyunca çok şükür erken sünnet ettirmek hem çocuğun ilerideki travma olmasını engelliyor hem de çok çabuk iyileşiyor 😍
Seysey11 ykpsmy 19 aylık daha yaptırmadık (çokk uzun mesele maalesef) ama acayip pişmanım enfeksiyon oldu bu hafta pipisi şişti herkes sünnet gerekiyor dedi sanırım yaptıracaz kontrolümüzden sonra
feyzahmet ykpsmy 3,5 aylıktı lokal anestezi ile oldu. çıktıktan sonra herkes ağlarken o gülüyordu sonra eve geldik 2 saat çok ağladı. sonra hiç huysuzlanmadı. 2 haftada tamamen iyileşti maşaallah
aliecem ykpsmy ikinci haftada yaptırdık hiç bilmedi bile işitince ağlar dediler sonrasında küçüklüğünden oda olmadı sukur doktor kirkina doğru demişti ama etraftakiler hemen yaptırsam bilmez dediler gerçektende öyle oldu iğne vurulup onbeş dakka beklendi sonrasında sünnet oldu çok rahattı