lys İzmirli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz İzmire taşınacağım hangi ilçesi iyi merkeze hangi ilçe yakın
TulayGeriDon lys bornova bayraklı buca Karşıyaka gaziemir Karşıyaka buralar merkezde. Ödemiş menemen urla falan uzak.
cennet3534 lys Buca ortada hepsine yakın Karabağlar da öyle güzel mi dersen bilemem bana güzel gelmedi ama yakınlık olarak ortada iki yer
burcemmm lys bizde geçen sene batı tayinimiz izmire çıkınca ödemiş ilçesine yerleştik biraz geri kalmış bir ilçe avm si falan yok gezilecek yeri yok bir kaç cafesi var o kadar birgi köyü ve gölcük gölü dışında gidilecek yeri yok oralarda bir süre sonra sıkıyor merkezi olsun derseniz karşıyaka güzeldir bostanlı şemikler buralar iyi diğer yerler turistik zaten oralara gezmek için tatil için gidilebilir urla foça çeşme karaburun gibi ..
utkumantar lys İzmir in tam bi merkezi yok bayraklı Bornova balçova güzelbahçe Karşıyaka ortalarda kalan yerler
lys Kemalpaşa çiğli torbalı bunlar nasıl yerler burda evler diğerlerine oranla daha uygun akşamadan beri postu aradım bulamadım ya
linahaniminannesi lys eşim kemalpaşalı. Evet daha uygun diğer yerlerine göre. İnsanı iyidir kira oranları bütçenize göre bulacağınızı düşünüyorum. neresi olursa olsun hayırlısı olsun 🙏🏻
gizematadeniz lys bunlar biraz daha uzak kaliyor ve yerlesim olarak bence daha dağınık. Sanayi daha fazla sehirleşmeden.
gizematadeniz Biz balcovadayiz. Her sey elimizin altinda. Zatenn izmirde her ilcenin kendi merkezi var gibi bisey. Ama genel izmir konak ilcesi merkezdir. Konakta evler cok kotu ve eski. Balcova konağa 15 dk. Metro acildi zaten. Alisveris merkezleri cok var. İstinye, agora, kipa, palmiye, carrefour falan. Ata caddesi diye merkez bi cadde var her sey var zaten. Ve en önemlisi bence cok fazla yabanci yok. Gayet sakin huzurlu yasayip gidiyoruz masallah 🧿 biz 3 göbekten beri izmirliyiz. En sevdiğim ilçeler narlider balcovadir lys
Winner Suriyelilerin ve mültecilerin kol gezdiği yerler olmasın. buca, konak, karabağlar tarafları asla önermiyorum. Çiğli, karşıyaka olabilir. Semtleri araştırın iyice internetten. okul, sağlikocağı, market var mı yakınlarda diye