edebihanim Kızlar merhaba. İkinci çocuğuma hamileydim. Kalp atışını ultrasonda gördük bundan 2 gün sonra kalbi durmuş bir sonraki ay kontrolümde fark ettik. Operasyonla alındı. Var mı bu süreci yaşayan neler yaptınız nasıl geçti ?
YumukluSucurtaa edebihanim 8+2 de kalbi durdu kürtaj oldum psikolojik olarak çok zor topladım 2.3 gün ağrılarım sürdü
hndathn 3 aylıkken kaybettim ben bebeğimi çok zor bir süreçti benim için ve o vakitler henüz 6 yaşında olan oğlum için
edebihanim hndathn çok çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlıysa nasip etsin inşallah insan hiçbir şey diyemiyor bazen
ebru171_ Çok üzüldüm sizin için geçmiş olsun nasıl zehirlenmesinin bir ay karnınıza ölü olarakmi kalmis
edebihanim ebru171_ evet orası da ayrı bir mucize tabi. Doktorum eğer gebelik devam etseydi mutlaka bir sıkıntısı olur dedi böyle bir şey var mııdır gerçekten
edebihanim YumukluSucurtaa çok geçmiş olsun. Bana da herkes diyor ki zaten çok küçüktü doğsaydı da sıkıntısı olurdu üzülme diye ama insan bebeği rahme düştüğü anda başlıyor abi kurmaya işte elde değil
ezgiii12490 edebihanim evet çok çok büyük skntili oluyomus ve vücut kabul etmiyomus bebeği öyle küçük skntlar değil yani bide çok büyümeden olması da iyi bende oldum 9 haftalikti arkadaşım 20 haftalık kaybetti suni sanciyla dogurdu her türlü zor tani
YumukluSucurtaa edebihanim aynen öyle 😪 yaşamayan anlamıyor maalesef ben arkasından düşük yaptım tekrar iyice psikolejim bozuldu 1.5 sene ara verdim sonra oğlum doğdu çok şükür ama bana sor hep kaybedicem korkusu bişey olucak korkusu kafada kötü senaryolar keşke psikolojik destek alsaydim demiştim atlattım sanmistim
hndathn edebihanim çok şükür 22ay sonra Rabbim kızımı nasip etti. Ancak cesaretimi toplayabildim yeni bir bebek için. Çok çok zor bir gebelik geçirdim ama elhamdülillah Rabbim bu kez evlat acısıyla sinamadi🤲
Azime26 Benimde ikizlerim ikisinin de kalbi durdu 7+6 8+2 bizde 10 gün sonra kontrolde öğrendik ve kürtaj oldum zor zamanlardı ama şuna 1.5 yaşında kızım var Rabbimin imtihanı işte geçecek inşallah
edebihanim Azime26 maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gerçekten ben tek bir bebeğime üzülürken sizin ikisi birden çok zor Rabbim sabır versin 🙏
edebihanim ezgiii12490 yani şu an ruh gibiyim hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor hayat enerjimi kaybettim resmen
edebihanim YumukluSucurtaa evet bende de şimdiden başladı tekrar hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla ama ya bir şey olursa diye düşünmeden edemiyorum
edebihanim Elaaras peki kürtajdan sonra ne zaman adet olunuyor düzen değişiyor sonuçta bir de ne kadar zaman sonra hamile kaldınız ?
Elaaras edebihanim kürtajdan hemen sonra azıcık 2,3 gün oluyor sonra 1 ay sonra normal döngü başlıyor. İkisinde de 2 ay sonra tekrar gebe kaldım.cok şükür sorun olmadi
YumukluSucurtaa edebihanim en az 2 ay dinlenme süreniz var ondan önce yapmayın düşük riski yüksek oluyor