arya000 Merhaba kızlar 16 gündür normal doğum yaptım ama dikislerim patladi hiç bir şekilde iylesmiyor Dr gittim kendiliğinden artık kapanicak iylesicek dedi çünkü çok kötü yerlerde dikişlerim vardı napmam lazım başına gelen var mı yardımcı olurmusunuz??
Deletedmom_182 arya000 patladığında yeni dikiş atılmıyor mu ? Benimde normal doğumdu 35 dikişim vardı 20-25 gün arası düştüler kendiliğinden
hndathn arya000 ne biçim doktormus o😡 benim dikişlerim doğumdan 4 ay sonra patladı. Rahim ağzı yarası oluşmuş ve burda oluşan enfeksiyona bağlı dikişler atmış. Doktoruma dikiş yerimin acildigini söylediğimde derhal ertesi gün hastaneye çağırdı. Gittim hem rahim ağzı yarasını yaktı hemde 4 ay sonra tekrar dikişlerim atıldı çok şükür bir daha da bir sorun yaşamadım
arya000 Deletedmom_182 bende anlamdım bana atamam dedi kendisi iylesicek dediii ama çok canım yanıyorr oturamiyorumm bilee
Btll06 arya000 benimde tam 1 ay oldu sayısız dikişim var benimde patladı doktor biraz süre verdi tutmazsa tekrardan dikicez dedi