Elizabeth72 efnan77 bi çok kişi dokunmayın diyecektir ama benim babaaanem ufala demişti birini ufalamıstım diğerine dokunmamıstım çok fazla şuan o memenin ucu yok
2124 efnan77 Benim 2 cocuğumda da vardı dokunma sakın dedıler öle yaptım cok şükür gectı bırı 3 yaşında bırı 4 aylık
Pinrrr efnan77 biz her duşta ovaliyoduk şükür şimdi yok daha iki aylık büyüklerim demişti hep memesi dolacak diye ovaliyoduk duşta aklıma geldikçe dagiliyodu
AyseAGC Ay bana sık demişlerdi asla yapmadım saçma ucundan süt mü fışkıracak…sonra hemşire komşumuz vardı ebe daha doğrusu ovala masaj gibi demişti gerçekten geçti öyle.
ASnowflake efnan77 bu konuda fikir ayılıgı çok o yüzden yenidoğan döneminde ben hiç şişmeden vücuduna masaj yaparken göğüslerine de yapardım çok şükür hiç su toplamadı
Sksjsjjsks efnan77 ovalama sakın dağılıp enfeksiyon yapma riski çok yüksekmiş doktorumuz demıstı kendi kendine geçti bizim
Sksjsjjsks efnan77 büyüdükçe geçti canım oralı olup onu kurcalamadım geçti gitti kaynanam gil sık falan diyordu sakın sıkma küçük küçük yanlarına masaj yapmak istersen yaparsın ama ben onu da yapmadım 🙏