3kedili2bebekli handeg26 azıcık büyük alın hem gece rahat eder hemde ara ayda zaten bu ay ataktan sonra hızlı bir büyüme olmuş olcak, kış boyu kullanırsınız 6-9 daha mantıklı bence
kubraa006 handeg26 benim bebeğim de 4,5 aylık 7,5 kg dün lc waikikiden 6-9 ay aldım biraz büyük oldu 3-6 ay aldım oda tam oldu birini iade edicem ama bende karar veremedim hangisi kalsa 🙄
yagmure17 handeg26 eylül ortası doğan kızıma 12-18 almıştım geçen kışı ucu ucuna geçirdi yaz geldiğinde artık olmuyordu biraz bebeğinizin kilo alımına ve boyuna da bağlı en az 6-9 ay almalısınız bence daha büyük bile alabilirsiniz
eylemm09 3kedili2bebekli benim bebeğim iki aylık geceleri üzerini örtmekten korkuyorum dün gece de battaniyeyi üstüne çekmişti benim kaç ay aralığında almam gerekiyor uyku tulumunu
kubraa006 handeg26 3-6 da çok rahat ama yıkanınca çeker muhabbetini düşünmedim hiç deneyimli anneler yıkayınca çekiyor mu ona göre 6-9 ayı kalsın 3-6 yı iade edeyim
zehrababy handeg26 çekme her markada olur mu bilmiyorum dört aylık bebeğim 9 ay kullanıyorum kollarını kıvırıp bu kış giysin istiyorum çabuk büyüyorlar o yüzden büyük almakta fayda var malum fiyatlarda uçmuş
scarlett Owlinin uyku gurusu diye bir tulumu var 0-36 ay uyumlu, çocuk büyüdükçe tulumuda büyütüyorsunuz. Büyüdükçe yeni almaktansa bir taneyle ilerlemekte mantıklı 💖