ceros22 1 yaşında kızım 1 haftadır kabız sert bile olsa çıkmadı doktor dupalac verdi fayda etmedi uzun süre kabızlık yaşayıp çözüm önerisi olan varsa yazın lütfen herseyi denedim neredeyse.
Busra986532 ceros22 dut kurusu kaynatıp ılık suyuyla içmesi. Kayısı kaynatıp ılık suyunu içmesi. Bide rahat çıkarması için makatını zeytin yağıyla 1 dk güzelce masajla çıkarması. Bana cerrahın tavsiyesiydi makata masaj 4 ay kabızdı. Fitil lavman bile fayda etmezdi cerrah o ladar katı ki çıkaramaz karnı da çok dolu demişti. Allah razı olsun ağlamadan parça parçada ıkındığında çıkardı. O ladar çok dr cerrah gördüki çare olmadı. Şurup vermişti ondada ishal ederdi kullanma demişti karnını ağrıtıyordu
rabilay Kızım 9 aylık, ek gıdaya başladığımızdan beri kabızlık sorunu yaşadık dulcosoft iyi geldi bize. Bunun dışında kuru kayısıyı kaynatip püre yapıp yedirebilirsiniz o da iyi geliyor
rabiacaaaa rabilay evet bende kuru kayısıyı haslayip püre yapıp aç karna yediriyorum biraz zaman geçince bacaklarını kaldiririp biraz masaj yapınca yapiyo hatta şuan bu postu görünce ocaktaki kayisim aklıma geldi ama artık çok geçti suyunu çekip yanmış maalesf🥹🥹🥲😁😁
Mavigokyuzu rabiacaaaa bunu kuru incire yaparsanız da çok iyi geliyor. Hele içine 3 5 çiğ kabak çekirdeği atarsanız misss😅Ben bir de bol bol kefir iciriyorum böyle durumda. Bir her günutlaka probiyotik
rabiacaaaa Mavigokyuzu bunu da deneyim iyi geliyorsa kefir markettenmi aliyosunuz 6 ayı doldurdu bebişim içebilir mi acaba
rabiacaaaa rabilay teşekkür ederim gitti güzelim kayısılar ya🤪 bu ara aşırı unutkanlık var valla ocağa bişey koyuyorum unutuyorum sizdede oluyo mu
rabilay rabiacaaaa ay evet hamileliğimden beri var bende uzun süre b12 kullandım ama bi değişiklik olmadı. Ne sütler taştı ne pilavlar yandı daha neler neler 😂 elimdeki telefonu aramışlığım bile var 😂
Mavigokyuzu Ben yapmayı bilmediğim için marketten alıyorum, yani ben alıyorum tercih eden var etmeyen var o yüzden alın da diyemem ama ben memnunum etiket okuyorum sade olanlardan aliyoeum. 6 aylık bebekler kefir içebilir yoğurttan çok daha sağlıklı.
Busra986532 ceros22 bende baktırmıştım o yüzden cerraha tez zamanda iyileşir inşallah. Kabızken çıkarması zor olur diye çatlak olmaması için makata masaj önermişti cerrah