Mira-Lamia Merhaba kizlar, Kizimda alerji olma ihtimali var,doktorum alerjisi varsa rota asisi yapilmaz.Ama biz suan emin degiliz.Siz yaptirdiniz mi?
mom0989 Mira-Lamia ben yaptırdım alerjisi olduğunu bilmiyordum çok kötü atlattık 2.dozunu yaptırmadık hatta menenjit aşılarını da erteledik canım
Mom103 Mira-Lamia alerjik neleri var? Benim kızımdan da şüpheleniyorduk kakası hep mukusluydu diye doktor tek başına mukus bir şey ifade etmez dedi yaptırdık çok şükür bir şey olmadı
menis_21 Mira-Lamia Bunu öğrendiğim iyi oldu bizim de var çünkü alerjimiz çocuk doktorunuz mu söyledi peki bunu...
Mira-Lamia Mom103 Bizde 1 aylikken yuzunde sivilcelenme oldu.Sonra hepsu gecti sadece ara sira mukuslu kaka var suan baska birsey yok.Emin olmadigim icin kaldim ne yapicagimi bilmiyorum.
Mira-Lamia menis_21 Cocuk doktorum soyledi bana rota asisini yaptirmadan alerji doktorunla gorus diye canim.Bende simdi subat ayinda gorusecegim,ne soylerse artik bakalim.
Mom103 Mira-Lamia şu an kaç aylık çünkü aşının zamanı var. Ya alerji uzmanına gideceksin işte ya da kendi doktorun bir şey söyleyecek😬 zor bir karar
mom0989 Mira-Lamia kanlı kaka huzursuz uyku uyuyamama inanılmaz gaz ve ağlama. Yani hiç bir sorun yokken ağlıyordu birde sabaha kadar 1 kere saat sabah 5 ten 10 na kadar 5-6 kere kaka yaptı hemde sırtına kadar hep kıyafet değiştirdim fışkırtarak kustu her yer kusmuk olmuştu kötüydü ya Allah o günleri bir daha yaşatmasın
Mira-Lamia mom0989 Ay canim benim ya.Allah birdaha yasatmasin canim.Bende o yuzden cok korkuyorum ne yapicam bilmiyorum.
Mira-Lamia Mom103 Kendi doktorum dedi yaptiriyorsan 3 ay bitmeden yaptir,alerji doktoruna danis oyle.Ama emin olmadigim icin kararsizim