haccikk Merhabalar. Oğlum şuan 2 aylık sünnetini yaptırmak istiyoruz ama 6 aydan önce devlette yapılmıyor diye duyduk bilgisi olan var mı acaba. Özelde yaptırsak fiyat ne kadar bilen var mı 🫶🏼
balmom59 haccikk evet devlet hastanesi yapmıyor biz özelde yaptırdık 3 aylıkken 8 bin liraya iyikide yaptırmışım
HE-SEN-COK-BILIYON haccikk devlette bebek sünneti yok maalesef. Tek tük hastane varmış. Ben özelde 8bin tlye yaptırmıştım 4 aylıkken
together02 Ben 4 aylıkken gittim 40 günlük iken götürseydim devlet hastanesi yapacaktı şimdi bana 2-6 yaş beklememi söyledi devlet hastanesi şimdi istersem genel anestezi verileceği için önermedi
sosyologsmom HE-SEN-COK-BILIYON her hastane değişiyor ben sakaryada yenikent devlet hastanesinde 43 günlük yaptırdım üroloji doktoru yaptı çok memnunduk sarılık olmasa daha erken de yapılabiliyordu
sule176_ eymenesra ilk gün narkozun etkisi gctikten snra cok agladi ama aksama dogru düzeldi ondan snra da hic aglamadi krem felnda surmedik doktor kendi idrari onu iyilestirir dedi oylede oldu ama ilk gun narkozdan snra cok agladi o biraz uzdu beni
Deletedmom897 eymenesra 4. Ayında yaptırdık klıpslı, ılk gun cok agladı onun harıcınde her gecen gun hafıfledı. Yaptırmanızı cok tavsıye ederim🌸
alisaslan haccikk 2 ay 20 günlük yaptırdık bizde çok doğru bi zaman hemen ertesi güne ağrısı kalmadı bile. Özel hastane 14.400 klinik 10 bin dedi bize de . Hastanede genel anestezi yapıyorlar diye tercih etmedik
emirtimr1 bizde geçen hafta yaptırdık 54 günlüktü yaptırdığımızda bizim biraz acil bir durum olduğu için özelde hemen yaptırdık fakat bazı devlet hastaneleri yapıyormuş çünkü ben adanada yaşıyorum bir devlet hastanesi yapıyormuş duymuştum birkaç kişiden