esmaahmet Oğlumu sütten kesmeyi düşünüyorum çok denedim beceremedim burda çok gördüm sabır taşı öneriliyor trendyoldan sipariş ettim ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum
BenDiyeBiri_ esmaahmet ıslatıp hatta kaşıkla biraz su icinde ezebilirsen ez sonra o suyu göğsüne sur bana attar abi öyle demişti ve ben denedigim gibi oğlum o gün sütten igrendi
pantenkelebek esmaahmet arkadaşımın çocuğu sildi memeden emdi öyle 😆😆😆 kokusu gerçekten çok kötü ama çocuk umursamadı ilk başta kaciyordu kokusundan sonra sildi emdi 2 ay önce bıraktırdı göğsüne katran sürdü o daha berbat öyle bıraktı çocuk
esmaahmet SevimliHayaletCasper gece daha çok istiyor 5 6 defa rahat uyanır yani gece de sürmeli miyim
zadak Evet gogsunuzden bir hafta çıkarmayın çünkü sürekli geliyor emmeyi isteyecek. Gördükçe tiksinti gelir
esmaahmet BenDiyeBiri_ ben de öyle yaptım suda eridi çamur gibi oluyor sürüyorum görünce ağzına almıyor ama görmeyince de emiyor sonra midesi bulanıyor ağlıyor artık susmak bilmiyor ben de mecbur silip veriyorum 2 gündür böyle nasıl olacak bilmiyorum özellikle gece hiç susmuyor
BenDiyeBiri_ esmaahmet kesinlikle silme ben ertesi gün istediği zaman hemen gidip surmustum ki istemesin zaten o acı tat ağzına girdimi istemez bı kaç defa daha dene vazgecme