sirinpatates Kızlar Bi yere homeoffice diye is başvurusu yaptım gelen mesaj bu şekilde işte malum sitelerde param güvende odemesiyle insanları bu şekilde dolandriyorlar çete kurmuşlar is ilanı bile açmışlar ben kabul edip çalışsam haberim olmadan insanları dolandırmaya ortak olacaktım sitelerde param güvende seçeneğiyle alışveriş yapmayın daha önceden bildiğim için hemen anladım belki beni işe alet edip benimde dolandircakti pislikler birde böyle trendyol cagri merkezi gibi is ilani açıyorlar başvuru linki gönderiyorlar kayıt yapmak için kimlik okutma ve kayıt parasi istiyorlar kimliğinizi kopyaliyorlar parayi alıp engelliyorlar herkes s.refsiz olmus
SevimliHayaletCasper sirinpatates ay gözlerime inanamıyorum resmen size dolandırıcılık teklifinde bulunmuşlar açık açık aaa 😱 lütfen sikayette bulunun
sirinpatates SevimliHayaletCasper şikayet etsende sonuç çıkmıyor maalesef böyle şeylerde is ilanı açmış yani kimbilir kaç kişiler korksalar bu mesajı direkt bu rahatlıkla atabilir mi
SevimliHayaletCasper sirinpatates kimsenin uğraşmayacağını biliyorlar aslında. Maalesef herkes sizin gibi düşünüyor
sirinpatates SevimliHayaletCasper param guvendeden alışveriş yapıp dolandrlan çok var herkeste şikayette bulunuyor yinede sonuç yok bizim uğraşmamizla olacak bir şey değil ki bu böyle binlerce şikayet dosyası vardır
butterflyy_ Aynısını bir kaç gün önce yaşadım ürün piyasa değerinde aşağıydı yazdım birşey var anladım aynı şekil wp yönlendirdi ödeme için sahibimden param güvende olarak yapmış ama detaylı bakınca siteyi kendileri kurmuş yazdım savcılığa vericem diye etmediği küfür kalmadı pisliklerin
sirinpatates Deletedmom_216 yok kız engelledim direkt bunların napcagi belli olmaz benim numaramı kullanır telefonu virüsler flan üzerime pislik atar sonra biz gitmeyelim şeyin altına
sirinpatates Deletedmom_216 zaten ne cevap verecek ki ya inkar edecek ya o beni engellicekti küfürde edebilir tabi 😁 hayat çok garip artık gizli saklı da yapmıyorlar açık açık teklif yani
sirinpatates Tusa_ daha yazacaktım valla çok sinirlendim ya insanlar yana yakıla is arıyor bunlar g.tunu kaldırmadan milletin paralarını emeklerini çalıyorlar ya birde is ilani açmışlar ise bak ama bunlara laf söylesen ne fayda gerçekten yüzüne tükürsen bedavaya yüzüm yıkandı der
Deletedmom_216 sirinpatates e normal defil mi her suclu disarsa adaletten korkan suclu mu var sanki de gizli sakli yapsinlar..
sirinpatates Deletedmom_216 aynen hepsi çok cesaretli gerçi diğer suçluların yanında bunlar devede kulak kaldı artık maalesef
Annekizcicileri Eğer atılan link üzerinden alırsanız paranız o kışılerin kurduğu site üstünden param güvende diye aslında onların hesabına gıdıyor uygulamaya değil alısverıs yapacaksanız uygulama telefonunuzda yüklü olandan girin böyle whatsapa yonlendıren olursa ilan numarası isteyın linke tıklamak istemiyorum deyin zaten hemen engelliyorlar