Yorgun_ana112 Adaletiniz bu mu Bir bok yapamazlar diye birseyler vardı
Aynen öyle Adaeletin olmadığı bir ülkede de Yaşıyoruz Ve herseyi Rahatça Davranışlar sergileniyor.
T.C. savunan A.salaklar var burda Bakın T.C bile Sizlerin ağzınıza yakışmıyor. Daha neyin ne olduğunu bile bilmeden AKP sürüleri Lafım size değil gerçekten doldum dolduk Tastik
Ümraniye 1. Sınıf çocuğun Çantasından Bıçak çıkmış. ? Sizi keseceğim boğazınızı bilmem ne Demiş sanırım.
Ulan ben evladımı hangi şartlar da Hangi zorluklar içinde büyütüp Vatana millete hayırlı olsun Anaya babaya diye mücadele ederken Böyle bir o.c. evlatları Böyle bir adaletsizlik yerde Ne yapacağız
Hani diyolar ya Vatanı bırakıp giden köpekler diye konuşuyorlar Asil siz Köpeklersiniz köpeğe bile hakaret Ay sesli olsa da atsam Yoruldum gerçekten yoruldum
Ben çocuğum artık parka gitmiyoruz bırak parkı Önümde markete çıkmıyorum herseyi eşim alıp geliyor.
Eşlerimiz 1 ekmek getirmek için Onca çaba sarf ediyor O.c. biri gelip zarar vercek diye ondan da ödüm kopuyor yahu ben ne sayayım
ŞERIÂT GELSIN DIYE YIRTINAN KESİM
DAHA HAK HUKUK NEDIR ONLAR BILE YAPILMAZ IKEN afrikada kadınlar gibi kelleniz kesilsin istiyorsunuz