mevraca Kızlarr merhaba bebegim 10aylık 2. Çocuk istiyorum ama dogru zaman ne zaman bilmiyorum fikri olan tecrubeli olan anneler den fikir almak istiyorum 🐥🥰
relaxanne mevraca Hiç bir zaman, bana göre🤣🤣 şaka bi yana bence 2 yaşında olunca bebeğiniz falan daha iyi yada 3
Snowglobe mevraca doğru zaman diye genel çerçeve yok bence. Arkadaşım cocığuna annesi ile bakıyo onın yerinde olsam hemen bi tane daha yapardım büyümeden. Ona hava hoş. Benimkiler arasında 3yaş var . benim için doğru zaman buydu. Büyük olanın derdi bitti bakım vs. Maddi manevi de yetebiliyorduk. Allah nasip ederse inşallah 3. De olur ama tabi zaman gösterecek. Kksacası tamamen sizin aile dinamiğinize bağlı . tek bakaıyosanız ve eşiniz de yardım etmiyosa 3 yaş tan once yapmayın derim
DarkSwan mevraca Bence şunan tam zamanı. Eviniz çok eğlenceli olur.😂 Yeni doğan bebeğin yanında 2 yaş sendromlu bir bebek ohh mis. Bence yapın. ☺️
Elifff88 DarkSwan ay ben yaşadım.yeminle huniyle geziyordum gerçekten huniyle esarbim basimda huni gibi aynı deli olmustum 😅😅😅😅
Elifff88 mevraca canım yani bu çok genel bişey . Benim küçük oğlum doğdugunda kızım iki yaşına girdi. Ama anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Kızım oğlumu dövüyordu ağlıyordu gece uyku terörune düştü.ona süt verme onu kaldırma bırak beşikte ağlasın daha neler neler. Uzamış lohusa deprosyanuna girdim kurdeşen döktüm mahvoldum ya. Ama benim kızım zordu zor bir bebekti. Oğlum doğduktan sonra daha kotu oldu.
DarkSwan Elifff88 Valla bir tane 28 aylık kızım var, beni çok zorluyor. Yanında bir bebek daha düşünemiyorum.
26merve26 mevraca bence 4 yaş canım çünkü büyük olan 4 yaşta uysallaşıyor baya işte öteki oldum büyüdüm derken anaokulu başlar küçükte onun peşinde gider gelirken büyür biraz daha benim 5 yaş var 4 aylıkken okul başladı biraz zorlandık küçük uyku saatleri emme konusu falan Alllahtan eşim vardiyalı yoksa mahvolurduk daha yeni yeni rahat götürüyorum ondada kucakta bebek arabasına kanguruya binmiyor 🙄
Elifff88 mevraca yani eğer çocuğunuz genel olarak usluysa yumuşak huyluysa sakinse ve çevrenizde anneniz kizkardesiniz büyük cocukla ilgilenecek size yardım da edecek birileri varsa belki olabilir ..
Elifff88 mevraca şimdi kızım 3 yasinda oğlum bir yaşında şimdi çok şükür ikisini de uyksuu düzenli ikisi daha iyiler kızım daha anlayislu .ama ben pedagog desetegi de aldım bir süre onun da etkisi oldu kızımda
moonlight61 mevraca canım çok erken değil mi en azından bu çocuğun büyümesi için zaman ver 2.çocuk olunca ilkine fazla özen gösterilmiyor en azından 3 4 yaşa kadar beklenmeli
ikikereanne_ 21 aylik 3 aylik. Yaninda bir kisi varsa guzel. Esin erken geliyorsa guzel. Ama yalnizsan birde esin gec geliyorsa gunler gecmek bilmiyor
Elifff88 DarkSwan valla beni mahvettiler. Yani çocuklar çok oldukça enerjim sabrın metanetin her şeyininin daha çok olması gerekiyor .ama maalesef çok zor
DarkSwan elisa2705 Tabii ki zor, yorumları, postları okumuyor musunuz? Dün akşam kızım kettledaki kaynar suyu istedi vermediğim için kıyamet koptu. Ilıştırıp veriyorum yok, soğuk veriyorum yok kaynar verecekmişim. 😂 Delirtti beni.
Dilanylmaz55 mevraca aslında doğru bi zaman yok maalesef sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap ikisi küçük olunca da zor biri büyük biri küçük olunca da zor ilk kızım 5 yaşında ikinci kızım 7 aylık şuan büyük çocuğunda kendine göre zorlukları var