Minnakordek ona soracak zaten ama sorma şekli yanlış benim çocuğum asla yalan söylemez diye bir şey yok. Herkes yalan söyleyebilir. Kesin yargılarla yaklaşmak yerine konunun iç yüzünü öğrenmeye çalışın. Hep bir kafanızda acaba olsun. Yukarıda arkadaş da anlatmış başına geleni Allah’tan kamera varmış. Ben vurmamıştır demiyorum, vurmuş olabilir, peşine düşün. Ama sırf çocuğunuz öyle dedi diye kesin yargılarla yaklaşmayın, karşınızdaki de kim olursa olsun bir annenin evladı. Onun annesi de diyordur benim çocuğum yalan söylemez diye. Ben 9 senedir milli eğitimdeyim. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulu, Anadolu lisesi, fen lisesi, meslek lisesi hepsinde çalıştım. Ama inanır mısınız en fazla yalan söyleyen öğrenci fen lisesinde vardı. Ortaokulda çocuk ders esnasında konuşuyor. Gözümle görüyorum, kulağımla duyuyorum, önündeki kız öğrenci de gördü duydu. Ben konuşmadım ki diyor. Oğlum yalan söyleme bak ben gördüm duydum zaten diyorum yok diyor önündeki kız öğrenciye soruyorum evet hocam konuştu ben de duydum diyor. Kur’an çarpsın ben konuşmadım diyor. Artık acaba benim aklımda sorun mu var dedirtiyorlar insana.