nihathatipoglununtesbihi ben şahsen inanmıyorum dnanin ona ait olduğuna kesin sonuçları degistirmislerdir . Ülkemizde daha kim bilir gündeme çıkmayan ne boklar dönüyordur
aslananne27 nihathatipoglununtesbihi cezaevinden kaciranlar bi otopsi raporunu mu degistirmeyecek satılık çok ver parayı al otopsiyi 🤷🏻♀️
Balkizlarim nihathatipoglununtesbihi inşallah onundur inşallah gebermistir cehennem iyi ki var yansın cayır cayır idam olsa şöyle 2 hafta ölmeden sallancaklar da isteeeeee
nihathatipoglununtesbihi ArvenMom iğrenç gerçekten ya turkiydede adalet sistemi çökmüş parası olana ceza işlemiyor
nihathatipoglununtesbihi aslananne27 Allah hepsinin belasını versin inşallah resmen çocuk kandırıyorlar mezarı actiklarinda bile maymun surtali cemin ailesi yoktu
nihathatipoglununtesbihi gencmom_ zaten mezardan dna alırken kefen yokmuş mezar 2 katmis ve mavi bir poşet çıkmış mezardan
nihathatipoglununtesbihi Balkizlarim of inşallah onundur ama sanmıyorum ya . Parayla halletmislerdir ailesi Allah kahretsin hepsini
nihathatipoglununtesbihi Bolmayonezlitavukdoner Allahın adaleti şaşmaz inşallah belalarını bulurlar biran evvel olan gencecik kıza oldu
paralelevrendemutlu nihathatipoglununtesbihi Maalesef öyle Ülkemizde doların çözemeyeceği hiçbir şey yok Zaten yorumlardada belli halkın Türkiye Adalet sistemine olan güveni
nihathatipoglununtesbihi elisa2705 münevver bunu haketmedi ve eğer adalet sağlanamazsa daha nice kadınlarımız kızlarımızın canı yanacak