Yagmur_demirci52 Merhabalar. Bebeğim devam sütü içmiyor. Hippin kaşık mamaları,gece mamalarından veriyorum doyurucu oluyomudur ? Doğru mu yapıyorum fikir alabilir miyim ?🙈🙏
Elifinannesi1126 Yagmur_demirci52 bebeğiniz kaç aylık nasıl veriyosunuz çok tatsız yemiyo benm kızım doktor verebilirsin doyurucu hiip olsun ama demişti
birtatlianne Yagmur_demirci52 gece maması var 4 ay üstü ben ondan veriyorum ama hala ana öğün aptamil mama Havuç patates kaynatıp ezip veriyorum falan evet ilk yedikleri için pek sevmiyor ama benim kızım onu yese bile mama içmeden.uyumuyor biberonla uyumaya alıştığı için
Yagmur_demirci52 Elifinannesi1126 dün 1 yaşına girdi. Yaklaşık 2-3 aydır hep kaşık maması yediriyorum. Ek gıdalar hariç
Yagmur_demirci52 birtatlianne anladım. Devam sütünü içiremiyorum. Biberon da tutmuyo. Ne yapacağımı bilmiyorum 😏
Zeyneb_rima Yagmur_demirci52 keçi sütü denediniz ni baltalının ? Hem doğal hemde doyurucu :) 1 yaşından sonra veriliyor süt zaten keçi sütü
Zeyneb_rima Yagmur_demirci52 araştırın isterseniz :) ilk yani bende 9. Aydayım bekliyorum 1 yaşından sonra keçi sütüne geçicem inşaAllah
hanifedog bşberon mamasının yerini tutmaz onlar ek gıda. bize doktor aptamili içmezse içine biraz pekmez meyve suyu filan kat demişti. çok şükür gerek kalmadı ama içmiyorsa bir şeylerle tatlandırmay deneyin. biberon yerine suluk filan da deneyebilirsiniz
Yagmur_demirci52 hanifedog deniyorum içine bende tatlandırmak için bişeyler koydum. Ama krize giriyo Alt tarafı süt. İçmiyo. Emiyo ama yeterli değil 😏
aylindeniz 1 yaşındaki bebek ek gıda almalı sadece kaşık maması ile beslenmemeli , kaşık mamasını değil sütünü daha çok vermelisin inek sütü değil aptamil 1 yaş üstü sütlerden