Akasyaa Merhaba anneler, bu sabah fena bir grip ile uyandım oğluma nefesimi vermemeye çalıştım emzirirken çok dikkat ettim ama son 1 saatir oğlum öksürmeye başladı ve burnu akıyor acaba bulaştı mı 😔😔 O öksürdükçe içim gidiyor bulaştırmış olabilir miyim? Birde sanki balgam kusarmış gibi kustu. Nedendir acaba ?
Deletedmom02 Akasyaa öncelikle geçmiş olsun bende 10 gün grip oldum ama oğluma geçmedi akşamları önlem amaçlı calpol veriyordum bulaşmadın diye sizde o şekilde yapabilirsiniz
Deletedmom02 Akasyaa bi kere öksürmeye başladı boğazı gıcıklanıyordu herhalde üşütmedim çünkü ben o şekilde düşünmüştüm açıkcası
CananK Bebeğim iki aylık. Ben de yakın zamanda grip oldum. Doktorumu aradım. Sütünden kesinlikle geçmez dedi. Ama ağzına maske tak öyle emzir nefesini çocuğa verme dedi. Sen de maske kullanabilirsin.
Akasyaa Deletedmom02 Bugün çok öksürdüğü için doktora gittik ve benden bulaştığını nezle olduğunu söyledi doktor. Öksürük burun tıkanıklığı balgam 😢 Çok kızıyorum kendime iyi bakamadım oğluma😔