olduolanlar Kızlar tükendim artık 1 aydır gece kalkıyor ve 2 saat boyunca uyumuyor diş diye düşündüm ağrı kesici vs verdim ama yok nafile ne yapmam lazım
mir2024 olduolanlar kaç aylık benim bebeğimde böyle oluyor son zamanlarda önceden böyle değildi emer uyumaya devam ederdi
ipekkkkkkkkkkk olduolanlar kaç aylık dişse zeytinyağına karanfili ezip buzdolabına koyun bir gün sanırım bekletip süzün dişlerine sürün iyi geliyor diyorlar daha bebişim küçük benim diş de bu yöntemi yapacağım
Sarem37 olduolanlar erken uyuttuğunuz için öyledir geç uyutup düzene sokun Erken uyutuyorsunuz uykusunu alıyordur
Rez olduolanlar kaç aylık bilmiyorum ama, oğlum 8 aylık tam 8 aydır maks uzun uykusu 2 saat gündüz zaten uyumaz, her gün mü diş ağrısı çeker bir bebek, jel ağrı kesici ne varsa kullandım bana mısın demiyor,
yesarigul Benimki sabahtan bu yana uyumadı suan uyudu yeni sinir krizleri geçiriyorum uyutana kadar ama çözüm bulamadım
mir2024 olduolanlar sizin dediğiniz gibi dişten kaynaklı olabilir o yaş grubu için bence ağrı kesici bazen çare olmayabiliyormuş bunun için jeller olduğunu duymuştum
olduolanlar ipekkkkkkkkkkk mir2024 1 yaşında jel, toz, damla herşeyi kullandım yok gece uyanıyor tam 2 saat uyumuyor
ipekkkkkkkkkkk olduolanlar iki saat uyumayıp tekrar uyuyorsa şükredin benim ki sabahın 7 sine kadar uyumuyor Diş ağrısından uykusu bölünüyor kaşıyın sütünü doldurup koyup verenler var ağrısını alıyormuş araştırın bir tetagil var
1pankek1cilek Benim bebeğim 5 aylık olana kadar uyumadı doğru düzgün uyku saatleri bile belirsizdi yılmadan rutin oluşturdum. Uyutacağımda yatak odamıza geçtik ve artık oraya geçince uyuyacağını biliyor. Uyku öncesi mutlaka duş aldırıp izin verdiği günlerde masaj yaptım. Bir kaç kez duş almadan yatırmak durumunda kaldım mecburiyetten ve o günler asla uykusu düzenli olmadı. 8.5 aylığız şu an diş dönemindeyiz bizde bir haftadır bende uykuya geçirmekte zorlanıyorum ama şükür bugünlere diyorum.
olduolanlar 1pankek1cilek benim bebeğim bir yaşında uyku rutinleri de var ve hep uyarım fakat bunu alışkanlık haline getirdi bence. Diş ağrıları elbette etkiliyor fakat geçici oluyor en azından
olduolanlar ipekkkkkkkkkkk aşkım teşekkür ederim ama yazdım toz kullanıyorum diye yani kullanıyorum zaten tetagili ekstra kulağına damla damlatıyorum diş ağrısı kulağa vuruyor diye benim bebeğim artık bunu alışkanlık haline getirdi Ayyy 7 ye kadar da çok yaaa Allah yardımcımız olsun
olduolanlar Sarem37 aslında erken uyutmuyorum bence geç bile 22-22.30 arası uyuyor hep 16.30 dan sonra da uyutmuyorum
olduolanlar Rez yaşında benim bebeğim, bazı bebekler uykuyu sevmiyor bence çok zor uykusuzluk gerçekten
Rez olduolanlar aynen öyle 3 yş kızım ; anne akşam olmasın uykuyu hiç sevmiyorum diyor. Sanırsın doğduğundan bu yana hep uyudu :)) maalesef uyumayan bebek uyumuyor ve maalesef hiç bi şey de çare olmuyor