Lugesyaa Bi kere uyarmama rağmen laptobunun geçmişine baktığımda yine izlediğini gördüm napcamı şaşırdım nolur akıl verin
sevimailesi Lugesyaa hastalık gibi bir şey tedavi görsün o zaman yani.kim ister kim kabul eder ki böyle bisiyi🤷♀️
sema2521 Lugesyaa bu uyarmakla olacak bişi değil siz yapsaydıniz sadece uyarımı alırdınız tehdit edin yokluğunuzla terbiye edin
mikrofon0 Lugesyaa telefonda aç yanında sessizce sonra mutfağa yada WC ye gitme bahanesi ile telefonu görünür yere koy açık bir şekilde görür heralde
sevimailesi Lugesyaa siz onu zaten uyarmissiniz yani yakalanmalik durum yok gözüne sokucan öle adama öle davrancan izlemeye devam et aynisni yaşarsın bundan sonra de yani sizden gizli olsa hadi bilmeseniz görmeseniz uyarmasaniz da devam etse bu duruma neyse 🙄🙄
Berko Lugesyaa bence yapmayın ben artık herşeyden herkesten korkar oldum Allah korusun birden çok sinirlenir size bişey yapar felan kimseye güven yok artık korkutmak için demiyorum tedbir için dedim
mikrofon0 Lugesyaa verdiğim tavsiyeden ben bile garip oldum soyunan kadını izleyen dışarıda milleti de izler sonra niye ortalık sapık kaynıyor evli adamlar bile garip 🙄
Lugesyaa sema2521 hayatı boyunca yanlız yaşamış biri benim yoklugum onu korkutmaz başka bişey yapmam lazım