Smrhls Kızlar oğlum 4 yaşında ateşi var bilgilenmek için soruyorum Allah göstermesin de tabi havale geçirirse ne yapmalıyım
mrvyhya Smrhls bnde videolarda izlemsitim yan ceviriliyordu doktorlari dinlesnez izleseniz daha iyi Allah korusun inşallah birşey olmaz geçmiş olsun
Strongmom7 Smrhls Allah korusun canım inşallah olmaz böyle bişey ama havale anında dokunmayın asla diyordu takip ettiğim bir doktor yanlış hatırlamıyorsam eğer acil 112 yi aramamız gerekir diye düşünüyorum
gzplt Kesinlikle suya sokulmamalı diye biliyorum yan çevirip videoya alınmalı atak biter bitmez hemen hastaneye video kaydıyla gidilmeli diye biliyorum ama çok net değil bilgilerim canım yanlış da yönlendirmek istemem
Smrhls gzplt titriyo uzerine battaniye örtunce duruyo ne yapsam ortsem mi üzerini ateşi 37.5 2 saat önce ateş düşürücü vermistim
gzplt Paranox s fitil al ateşi düşmezse yarım kır zeytinyağı sürüp makatından ver ateşi düşürüyor çocuk doktoru çok ateşi olunca verebilirsin biz de zaten düşüremezsek fitil veriyoruz dedi
2602222 Smrhls üşüdüğü için bebek titrer ayağına çorap giydirin aslında 37.5 çok yüksek değil üstünü örtersenız ateşi yükselir ateş düşürücü saati gelmeden vermek iyi değil bez ile koltuk altı kaşıkları vücuduna alnına ıslak kompleks yapabilirsiniz ateşini belirle seviye de tutar
gzplt gzplt eğer hala düşmezse fitil kullanın aynı durumu 4 gün önce biz de yaşadık fitil 30 dk da düşürdü ve bebeğim çok rahat uyudu sabah hastaneye gittik