yigitinannesii1 Hanımlar bebeğim 2 aylık ve en son cuma günü kakasını yaptı 3 haftadır 3 gün arayla yapıyo ve yoğun kıvamlı gazını yapıyo ama tuvaletini yapamıyo gaz damlası kullanıyoruz işe yaramıyo bi çözümünüz var mı bunun için
gzplt yigitinannesii1 kulak çöpünü biraz zeytinyağına batırıp hafifçe oynadığını söylemişti bir arkadaşım ama ben denemedim ben biraz süte zeytinyağı karıştırıp veriyorum ve karın bölgesi iç dizime gelecek şekilde yatırıp sırtını ovcalıyorum bizde işe yarıyor ama biz kabızlık pek yaşamadık işe yarar mı sizde bilmiyorum bir deneyin isterseniz
Umayannesi8 yigitinannesii1 merhaba benim kızım 8 güne kadar yapmamıştı zeytinyağı verdim bir çay kaşığı sabah akşam ve nane içirdim gün içinde 3 çay kaşığı verdim artık 8 gün olunca rahatlasın istedim aynı zamanda ayak ve kasıkları için masaj var kabızlık giderici onları da yaptım ve rahatladı o gün bayağı. Naneden dolayı yeşil olabilir kakası stres yapmayın.
mrvysldg Benim kızımda 2 haftadır böyle kabız çok az yapıyor ve yaparken çok zorlanıyor şu iki gündür de yaparken artık ağlıyor kıyameti kopartiyor tavsiye edebileceğiniz bişeyler varmı acaba