kahvesaati Kızım kreşe gidiyor aile etkinlikleri düzenliyorlar veli sınıfa gelip herhangi bi atkinlik yapıyor çocuklarla birlikte siz bana ne önerirsiniz nasıl bişey yapabilirim kendimiz yapacağımız etkinliği belirliyormusuz bu konularda hiç iyi değilim aklıma hiçbişey gelmez fikirlerinizi bekliyorum
Begonvil__ kahvesaati çim adam, cupcake süsleme, tohum ekme, fotoğraf çerçevesi, marakas, kurabiye, meyve salatası, farklı deneyler, kar küresi, fasulye cimlendirme vs aklıma gelenler bunlar
egeninanns kahvesaati oğlumun kreşi için böyle bir etkinlik yapmıştım. Çocuklar arka taraftan kollarını sokup organları görmeden doğru yere yerleştirmeye çalıştılar . Çok eğlenmişlerdi
Birdunyabircennetannesi kahvesaati Ablam hazırlamıştı birlikte yaptılar daha yeni Çok da kolay bir etkinlik
kirikkalp kahvesaati pet bardakları boyayıp 2 tane aynı renkte eşleştirme yapabilirsiniz bence eğlenceli olur 🥰
Birdunyabircennetannesi kahvesaati Evet kartına çizdi ortasını kesti sonra altına bant yapıştırdı video link atayım Instagramda var videosu Bu şekilde yaptık
bsmnl kahvesaati ismi trüf tü galiba çubukların ucuna takılan top şeklinde birşey kek pudik k falan birseer karışıp yapiliyor üstüne süs koyuluyor çok hoşuna gidiyor çocukların. Veya ip boncuk götürüp bileklik dizebilirsiniz. Hikaye kitabı götürüp sonrada konu ile ilgili resim çıkarıp beraber boyama yapabilirsiniz.
1prensessannesi kahvesaati deney yaptırın hem merak ediyorlar izliyorlar hem de eğlenceli oluyor. Bor sürü deney seçeneği var. YouTube dan bakabilirsiniz. Yanardağ deneyi güzel olur mesela.
doga112 kahvesaati sirke karbonat deneyi yapılabilir. Eldiven parmaklarınınkesip içine sirke konulup ağzı bağlanıyor. Balonun içine konuyor sonra balona huniyle karbonat konuyor. Balonun ağzı bağlanıyor. Balon üstüne balık resmi çiziliyor. Sonra balona hızlıca vurup sirkenin patlaması sağlanıyor. İkisi karışınca balon şişiyor. Çok eğlenceli ben yapmıştım çok eğlendiler.
Melisayda Mikrop deneyi yapabilirsiniz. Öncesinde el temizliği, el yıkamanın öneminden bahsedip eğitici ve güzel olur. Renkler nasıl oluşur deneyi. Ana ve ara renklerden konuşup. Kek yapabilirsiniz meyveli her çocuğun katılım için de sırayla malzeme koyma karıştırma şeklinde öncesinde neli kek sevdikleri hakkında sohbet