Minkkelebekk Kızlar merhaba bugün sabah bexero ilk doz olduk ateşimiz 38.5 a kadar çıkıp iniyor ara ara aşırı huysuz ne yapmam gerekiyor
Kubracigimm Minkkelebekk doktorumuz bize aşıdan hemen sonra calpol verin , 6 saatte bir tekrarlayın. Toplamda 3 kez verin demişti. Diğer aşılarsa ateş çıkmadan önermiyorlar ama bexero ağır bir aşı olduğu için direk içirmemizi söylemişti. Siz verdiniz mi acaba ?
Minkkelebekk Kubracigimm hemen sonra calpol verdim ama 39 a dayandı ateşi sürekli siliyorum ıslak bezlerle
kubra45- Bizde 3. Aylıkken yapturdık 2 gün ateşlendi ve çok huzursuzdu çığlık atarak ağlıyordu bu hafta 5. Ay 2. Dozunu olcak çok korkuyorum 🥺
Minkkelebekk kubra45- bizde 3. Ay da yaptırdık bugün ateşi çok yüksek şuan bende korkuyorum umarım düşer
Minkkelebekk kubra45- 2 aylıkken rota yapıldı 3.aydayız bugün bexero yapıldı 6. Ayda sanırım nimenrix
Kubracigimm Minkkelebekk çok geçmiş olsun 🙏 ilacı vermenizin ardından 6 saat kadar geçtiyse bir kez daha verin isterseniz. Baya da yükselmiş
Minkkelebekk Kubracigimm 4 sadat olmuştu bir daha verdim çünkü 39 a dayanmıştı 2 saat daha bekleyemezdim o ateşle