Bisse Rotavirüs aşısı yaptırdınız mı yapılan bebeklerde bağırsak düğümlenme riski olduğunu söyledi doktorumuz korktuk kararsız kaldık. Önemli bir aşı mı yapılmasa bir sorun olur mu? Bilginiz var mı?
suheyla92 Bisse mutlaka yaptirilmali. Asisizken hastaliga yakalananlara bir bakin gunlerce hastanede yatip igne iplige donmeden cikamiyorlar
tgbmerve Bisse 3. Ay dolmadan yaptiriliyor bu süreyi gectiyseniz zaten bu aşı yi yaptirqmazsiniz İlk doz 3. Ay dolmadan 2. Doz da 5. Ay dolmadan yapılıyor , rota virüsü yakalnmis bir bebek gorseniz yaptirirdiniz ben yaptırdım oğluma ,
Bisse Bayancorek peki koruyuculuğu ne kadar sürüyor bilginiz var mı doktora sormayı unuttum malum muayene süreleri kısa..
Bayancorek Bisse beter bir hastalık , ishal kusma sıvı kaybı çok oluyor günlerce hastanede yatanı da var evde yatanı da ve çocuk kuş kadar kalıyor eritiyor yani maalesef , aşı olduğu zaman daha hafif atlatılıyor o kadar uzun sürmüyor 🙏🏻
Emir-sMother Biz 2 dozu da yaptırdık açıkçası doktorumuz da böyle bir şeyden bahsetmedi. Bence önemli bir aşı kendi yeğenlerimden biliyorum çok zor atlatmışlardı aşısız.
ozoz4848 Aslında çoğu doktor bu tarz aşılar ücretli ve devlet karşılamadığı için bi nevi kararı ebeveynlere bırakıyor aynı zamanda aşı olmazsa doğuracak sorunları da anlatıyorlar ama sizin doktorunuz böyle bahsetmesi ilginç aynı zamanda başka doktora da muayene olmayı deneyin öyle bir ortam imkan var ise. Oğlum 7 aylık ve özel olan tüm aşıları yaptırdık aşı sonrası ateş haricinde herhangi bir sorun olmadı lütfen sizde araştırın ve mutlaka aşılama yaptırın keşke dememek için sağlıkla büyüsün inşallah