ilkglnhr Kızlar kızım 10 aylık parkta taşlarla oynarken elindeki taşı ağzına götürdü bi baktım 2 tane taş daha almış ağzının içine hemen çıkardım taşları şimdi kafamda soru işareti kaldı acaba yuttu mu ? Doktora sorduk ama başına gelen var mı ?
askbebegimmbenim ilkglnhr yutmuş bile olsa Allah’tan nefes borusuna takılmamış şükür bacım yuttuysa da dediğin gibi kakada çıkar boğazına da takilmadigina goee sıkıntı yok demektir
ilkglnhr Tatlican tabi bilemezde ne bileyim en azından kakasından çıkar . Çıkmazsa bilki yutmamıştır . Diye biri yazarsa kendimi rahatlatırım belki . Baya üzüldüm çünkü
SeverusSnape ilkglnhr bundan ne doktor, ne de siz emin değilsiniz ki. Getirin kontrol edelim dememesi çok şaşırtıcı. Varsayımlar üzerine bebek sağlığı konuşuluyor şu an resmen.
busraalanya ilkglnhr yutsa yutkunurken fark ederdin bence küçücük birşeyse çıkar tabiki ama bebek için büyük bir taşsa bilmem ki nasıl çıkacak
ilkglnhr busraalanya yemek borusuna takılsa evet fark ederdim . Su içti yemek yedi orda sıkıntı yok . Yani yutmamışta olabilir tabi bilemiyorum .
Dedektifgadget ilkglnhr yok ya öksürük olur zaten solunum yoluna ksctiysa ama tutamaz herhalde sert diye
Minnakordek ilkglnhr büyükse taş bağırsaklardan geçerken ağrı yapar çocuk huzursuzlanir kabız falan olur ateş falan yapmaz bence bu dediğim de ileriki aşama yani o da çok düşük bı ihtimal. Kakadan çıkar gider
ilkglnhr Dedektifgadget aynen zaten yemek yerken bile büyük lokma olunca hemen çıkarıyor bu öyle bisey olsa onu da çıkarır dı diye düşünüyorum
busraalanya ilkglnhr takip etmekten başka cağre yok gibi hareketlerini tavrını herseyini takip edin bi kaç gün halsizlik haretsizlk kusma yani garip normalde olmayan garip şeyler olursa hemen gidin acile
ilkglnhr SeverusSnape 5, 6 saat geçti üzerinden yutkunma da nefes almada sorun yok . Keyfi yerinde Önemli olan bu . Bunlar normal olunca gel demedi . Eğer yuttu ise kakadan çıkıyormuş .
SeverusSnape ilkglnhr Keyfi yerinde Önemli olan bu O zaman kafanızda bir soru işareti de kalmamış olmalı 🙏 Geçmiş olsun.