gzmgkck Haftaya 4 aylik olacak bebeğim gece 12 1 den önce uyumuyor gündüz uykusu iyi gibi 3 4 saat uyuyor gündüzleri sabah 8 de tamamen uyanıyoruz genelde erken uyumasi için ne yapabilirim ? Sizin bebekleriniz gündüz kac saat uyuyor gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz? Acaba gündüz çok mu uyuyor diyorum 4 5 saati bulduğu da oluyo bazen
Boncuk_06 gzmgkck bebeğim gazli bi bebekti onada güzel bi damla buldum 40ı çıktıktan sonra uyku egitimi vermeye başladım ogün bugündr aynı saatte yatar aynı saatinde kalkar tabi hastalk diş çıkarma hariç suan 20 aylık 🧿😌 sizde saglıcakla büyütün bebeginizi 🙏
KuzeyinAnnesi03 gzmgkck şuan 9 aylık 2 uyku uyuyoruz 8 de yatıyor 8 de en geç 8 buçukta uyaniyor sabah.
serendipity16 gzmgkck benim bebeğim de 4 ay 25 günlük gece 11’den önce gece uykusuna yatmaz bazen 10’da yatırırım ama 20 dk uyur uyanır hatta bende burada bununla ilgili post açmıştım ama benim bebeğim ne yaparsam yapayım erken uyumuyor zamanla uyur mu bilmiyorum benimki de gündüz 2 saatte bir uyur ben bundan dolayı gece çok erken uyumuyor diye düşünüyorum. Bazen akşam 7’den sonra uyutmamaya çalışıyorum erken yatsın diye ama aşırı huysuz oluyor ağlıyor kıyamıyorum. Annesi gibi gece kuşu ☺️
zelihasap gzmgkck uyku saati bilmem ben 2 çocuğum var küçüğü 6 aylık ikisindede düzen saat yoktu böyle küçükken
fisnereceli 20:00-21:00 arası uyumuş oluyor. Sabah 07:00 ya da 07:30da günaydın yapıyoruz. 2 uyku uyuyor genelde 1 saat ya da 1,5 saat.
melikeurasinceli Ben gece olunca hikaye, duş, emzirme şeklinde rutin yapıyorum bu zamanda hiç ışığı açmıyorum zifiri karanlık. Uyuyana kadar emişiyoruz. Bazen 1 saati buluyor ama alışınca uyuyor. 8-9 arası uyumuş olur. Sanah fa 7-8 arası uyanıyoruz
mineksu 7 aylığız. Sabah 7,5 kalkıyoruz ve gündüz bir buçuk saaten 2 uyku yapıyoruz.Akşam 7buçuk en geç 8 uyuyoruz
gzmgkck serendipity16 ayyyynen 2 saatte 1 gündüz uykusu geliyor mutlaka aksam 8 9 da gece uykusuna geçsin diyorum şekerleme yapıp kalkıyor 6 dan sonra uyutmayım 10mda falan uyusun diyorum ona da dayanamiyo geçen ay gündüz hiç uyumazdi mesela yine geç geçiyordu geceye 🤦♀️
karanmoom Malesef benim bebeğimde öyle. Doğduğundan beri derin uykuya 1.5dan önce gecmiyo. Şimdi de 4-5arasi uyuyor sabaha karşı. Mahvediyo bizi gündüz çok sık sık az az uyuyor uyutmamaya çalışıyorum ama bı bakıyorum arkamı dönüyorum koltukta uyumuş öyle napicam bilmiyorum sabah erken kaldırmaya çalışıyorum kucağıma alıyorum balkona çıkıp güneşe bile tutuyorum açmıyor gözlerini yüzünü yıkıyorum gene uyanmiyor