cumhurefe Kızlar doğum kilolarımı atamadım emziriyorum diye kendime hiç dikkat de etmedim (emmeyi bıraktı)şimdi bu kilolar nasıl gider önerilerinizi alablirmıyım ne yaparsam hızlı kilo veririm ?
marsiyen cumhurefe Emzirme döneminde daha rahat veriliyor aslında ben 8 kilo verdim ciddi dikkat etmeden ama siz de sıkı bir diyetle verebilirsiniz kiloları bol su için. Tatlıyı, hamur işlerini kesin.
Defnemom24 cumhurefe bende dogumdan sonra 6 kg verebildim bi türlü kendi başıma zayiflayamiyorum o yüzden geçen hafta diyetisyen eşliğinde diyete başladım vermem gereken bi 15 kg var çünkü
ayseee_ cumhurefe tek çare diyet artı yürüyüş spor vs online diyetisyenle başlayabilirsiniz ben bir haftadır başladım iyi gidiyor haftalık liste veriyor wpden iletişim halinde oluyorsun tabakalarını vs atiyosun
cumhurefe Defnemom24 veririz inşallah kiloları 🙂form kahveleri faln varmış da ne kadar faydalı olur bilmiyorum kullanmakla kullanmamak arasında kalıyorum
Defnemom24 cumhurefe ben çok sağlıklı bulmuyorum evet kilo verdiriyordur ama başka bi organa illaki zararı vardır. Özellikle emziriyorsaniz ekstra dikkat etmelisiniz
cumhurefe Defnemom24 emmeyi bıraktık da en doğalından kilo vermek varken dedıgınız gıbı illkı zararı vardır