lalegym4 Merhaba anneler, Ben yeni doğum yaptım daha ilk gebeliğim. Sizlere bir sorum olacaktı internetten de araştırdım ama sizlerden de duymak istedim. Sutumun bebegime yeterli oldugunu nasil anlarım, bebeğimin karni doyduğunu nasil bile bilirim?
reyreylo lalegym4 günde 3-4 çok az değil mi yeni doğan için? Siz mi az değiştiriyorsunuz yoksa bebek mi az çiş yapıyor?
lalegym4 reyreylo bana doktor yeterli demişti. Bebeğim idrarini yaptimiydi bez tümden şişiyor çizgi olur ya bezde oda iyice mavi oluyor yeterli yani. Kakasini yaptimiydi da günde 3,4 defa değiştiriyorum bezini.
Anneoldumm_ lalegym4 bezi iyice doluyor anladığım kadarıyla bence karnı doyuyordur. Bide yağlı süt önemli göğsünüzdeki sütü de bitiriyor mu bebek son sütü alıyorsa da kilo alır
lalegym4 Anneoldumm_ goguslerimde süt var emdirince süt geliyor. Son süt derken bundan mı bahsediyorsunuz emdikten sonra göğsümü siktigimda sütun gelmemesi bu mi oluyor son süt. İnşallah anlatabilmissimdir demek istediğimi size.
Anneoldumm_ lalegym4 her iki saate bir emzirdiğinizde tek memeyi verin onu bitirsin doymazsa diğerini verin bana doktorum öyle demişti son süt daha yağlı ve koyu olur. Sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum tabii ki doktorumun dediklerini iletiyorum her bebek farklıdır doyduğunu da kilo alımında anlarsınız kilo alıyorsa doyuyor demektir bebek memeyi bırakmadan siz çekmeyin o kendisi bırakır zaten