nursenby Kızlar 15 günlük bebem meme tutmadı sağarak sütümü veriyorum mamaya başlamadım sütüm yetiyor ama hep Aranıyor her verdiğimde de emiyor istememezlik yapmıyor ben anlamadım bu ne iştir😒
ElvisDemir-moms nursenby yeni doğduklarında tek bildikleri şey emme refleksi doyduğuna eminseniz refleks olarak yapıyordur çok normal bu bende öyleydim hatta dalga gerçeklerdi benimle 🤭
nursenby Aranıp sütü reddetse alışkanlık refleks dicem aramasına ama içiyor e doymuyor desem çok fazla içiyor imkanı yok doymamasının
nursenby ElvisDemir-moms refleks ama sütü veriyorum hayırda demiyor onuda içiyor 2 saatte bir vermem gereken sütü yarım saatte bir veriyorum perişan oldum sağmaktan 🥲
ElvisDemir-moms nursenby ama kuşum doyduğunu bilmez ki onlar benimki 3 ayını bitirdi anca anlıyor yavaş yavaş doyduğunu hayır demezler o dönemde 🤭
asli08 Bende senin gibiyim emiyor beni iki dk sonra kaynanam doymamış bu cocuk ac diyo kilo alımı falan da çık iyi doyuyor ama sürekli aranıyor uyanık olduğu zamanlar hep mememde aranıyor cunki jep